2777
2789
عنوان

نامزدم این پیامارو داده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت محبت رو گدایی نکن ازش 

اینطوری رابطه ی خوبتو خراب میکنی

توجه رو خودت به خودت بده از بقیه هم میرسه برات 

اون وقتی ارزش قاعله خودش میدونه که باید محبت کنه و توجه

مثل ی ملکه رفتار کن نه ی دختر بچه 

هر چقدر بیشتر غر بزنی ارزش حرفات میاد پایین 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

۱۳سالاون ۳۲

حالا خوبع عزیزم؟

بخاطر سن کمت متوجه اشتباهت نیستی.۳۲ سالشه توقع عشق و محبت ازش دارس؟ پا ب پات بیاد؟ نازتو بکشه؟؟؟؟؟؟؟

پسر کم بود؟ایا؟

تموم کن این روبطع

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉
حالا خوبع عزیزم؟بخاطر سن کمت متوجه اشتباهت نیستی.۳۲ سالشه توقع عشق و محبت ازش دارس؟ پا ب پات بیاد؟ ن ...

دیگه فایده ندارد منم همین نظرو داشتم اما خب دیگه وابسته خودش کرده یارو وقتی دوسش داره شاید یه فرحی باشه حالا

دیگه فایده ندارد منم همین نظرو داشتم اما خب دیگه وابسته خودش کرده یارو وقتی دوسش داره شاید یه فرحی ب ...

فرجی بشه ولی آیا کسی با این تفاوت سنی خوشبخت میشه؟

اشی الان اوج بچه بازی و هیجاناتشه

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

الهی بگردم انقد دوسش داری 🥲

کاربری شیشمم مغزم انقد مغز ماهیه که یادم میره رمز عبورم چیه یکی یکی کاربریام خراب میشن بعدش 😂😔🔪 پس ممکنه این اکانتمم گم کنم ی روزی 🐻 بنظرم زندگی یه کیکه و غماش واگعی! 🍰 رفیق شهیدم مجید قربانخانی مرسی که همجا هوامو داشتی  💟
فرجی بشه ولی آیا کسی با این تفاوت سنی خوشبخت میشه؟اشی الان اوج بچه بازی و هیجاناتشه

درسته اما خب میگه اگه تموم شه نابود میشه اون که بدتره 

بنظرم باید یکیو جایگزین کنه بعد که مطمئن شد جدا شده شاید اونجور کمتر حس کنه