2777
2789
چند روزه گفتم نمیخره بیشترش من به خاطر گشنگی گریه نمیکنم بهم بی محلی میکنه

بیشتر حواست بهش باشه 

نمیگم کاری میکنه بارداری الکی بخوای بترسی 

ولی خودم وقتی همسرم یه مدت سرد میشه زیر نظر میگیرم ببینم چیشده 

حالا همیشه هم خیانت نیست گاهی مشکل مالی یا گرفتاری کاری 

تو بهش محبت کن خب شاید بارداری اونم اذیت باشه 

نمیدونم والا چی بگم 

بیشتر حواست بهش باشه نمیگم کاری میکنه بارداری الکی بخوای بترسی ولی خودم وقتی همسرم یه مدت سرد میشه ز ...

اخه برا چی اذیت بشه هز نظر رابطه اینا منع نیی اهل خیانت نیس مطمعنم الان موقع خواب دوباره گریم گرفت اومد گفت چته منم گفتم یه محبت خوشبو خالی رو هم از من دریغ میکنی دیگه هیچی نمیخوام ازت اونم گفت مگه چیکار کنم اونم گریه کرد یه عالمه الان بدتر عذاب وجدان دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه برا چی اذیت بشه هز نظر رابطه اینا منع نیی اهل خیانت نیس مطمعنم الان موقع خواب دوباره گریم گرفت ا ...

اخی🥺منم غصم شد 

خب ببین همه چیز که رابطه نیس 

شما حساس و زودرنج شدی 

درست نمیتونی دورش تاب بخوری 

دائم گریه میکنی 

اونم سخت میشه برا خب منظورم اینا بود 

یکم به خودت و همسرت آسون‌تر بگیر 

سعی کن به روزای قشنگی که بچه میاد فکر کنی تا روحیه بگیری و فکرهای منفی نکنی و گریه کنی

الان دوران قشنگیه 

واسه خودت و همسرت و بجه هات با دل پاکت دعا کن 

من دوقلو باردار بودم هر دعایی در حق هرکس میکردم برآورده میشد 

قدر این روزها رو بدون😍