2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با خودم گفتم الان میره یچیزی می‌خره ولی به رو خودش نیاورد اصلا

ول کن اونو اگ آدم بود میرفت ی چی میگرفت.خودت از اسنپ سفارش بده.انگار همشون بی خیال شدن واسشون چیزی مهم نیس

بی اهمیت بودنش

خوب مهم نباشه برات ...پاشو برا خودت غذای خوب درست کن بالاخره حتی اگر شناخت خوبی از طرفتون نداشتید و بچه دار شدید هم الان وقت سرزنش نیست اون بچه با اراده شما به دنیا اومده و الان شما باید صد خودتو بزاری چه از نظر تغذیه چه روحی ...کسی دلش برا شما نسوخته ...گریه هم زیاد که بشه لوث میشه ...پاشو به خودت خوش بگذرون

امید آخرین چیزیست که میمیرد
نه همه چی داشتیم گوشت نداشیم فقط هیچی درست نکردم از گشنگی گریه کردم هیچی نگفت

هیچوقت هیچوقت نشین و واسه یه چیز غصه بخور 

همیشه راهشو پیدا کن و حلش کن 

بهش گیر بده بگو گوشت بخر بگو مثلا همین الان پاشو برو بخر 

ولی نشین گریه کن 

ازش نخواه دنبالت بدوه 

ازش نخواه نازتو بکشه 

یعنی چی گشنمه ؟

یعنی چی بهم اهمیت نمیده؟

یعنی اینقد خودتو بی ارزش میدونی که نشستی گریه میکنی که اون بهت اهمیت نمیده؟مگه اون کیه؟پاسو‌جنع کن خودتو یه تخم مرغ بپز بخور 

یه نون پنیر 

بعدم بهت بگم غذا و خوراک درست نداشته باشی بچه سیاه میشه بهش ظلم نکن 

منم سر دخترم که بزرگ‌تره درست چیزی نخوردم بااینکه خودم روشنم همسرمم بد نیس دخترم سیاه شده 

ولی بقیه ی بچه هام چون سیب و هلو و خربزه و پرتقال و گوشت و سیر و ماست و دوغ زیاد خوردم عین برف شدند 

پاشو به خودت برس واسه خودت ارزش قائل نیستی چطور توقع داری همسرت بهت اهمیت بده؟چقد لوس بازی درمیاری؟حس کردم ۲سالته

جذابیت داشته باش واسه همسرت لطفا 

خوب مهم نباشه برات ...پاشو برا خودت غذای خوب درست کن بالاخره حتی اگر شناخت خوبی از طرفتون نداشتید و ...

میدونه عزیزم من از گشنگی گریه نکردم که از این که هیچ ارزشی به منو اون بچه نداره میسوزم بچه دومهه تو اولی اینجور نبود خیلی مراعات حالمو میکرد الان حتی اون محبت رو هم نمیکنه

هیچوقت هیچوقت نشین و واسه یه چیز غصه بخور همیشه راهشو پیدا کن و حلش کن بهش گیر بده بگو گوشت بخر بگو ...

چند روزه گفتم نمیخره بیشترش من به خاطر گشنگی گریه نمیکنم بهم بی محلی میکنه 

میدونه عزیزم من از گشنگی گریه نکردم که از این که هیچ ارزشی به منو اون بچه نداره میسوزم بچه دومهه تو ...

ولش کن ...مردا وقتی این حس ضعف رو بهشون میدی که منو ببین منو دوست داشته باش اونوقت پاشونو بالا میگیرن ... یه مدتی بی اهمیتی بهش رو طی کن و بود و نبودش و برا خودت یکی کن میبینی بهتر میشه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
هیچی درست نکردم اخه

کارت اش دستت هست یا نه غذا سفارش بده اون اهمیت نمیده خودت اهمیت بده بذار یاد بگیره 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

هیچوقت هیچوقت نشین و واسه یه چیز غصه بخور همیشه راهشو پیدا کن و حلش کن بهش گیر بده بگو گوشت بخر بگو ...

چند روزه خودمو به شاد بودن زدم دیگه ولی ولی بی محلی میکنه منم حرصم گرفته