2777
2789
عنوان

کوفتم شد بیرون رفتن امروزم با دوس پسرم😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 32 پست
دختر میدید میگف اوف😐قبلا این طوری نمیکرد 😐یا میگف من دیگ دارم میرم شهر دیگ واسه وارکلا خاستگاری و ...

دلتو به چی خوش کردی؟ 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر میدید میگف اوف😐قبلا این طوری نمیکرد 😐یا میگف من دیگ دارم میرم شهر دیگ واسه وارکلا خاستگاری و ...

😂😂

اسی شاید میخواد شوخی شوخی جدی بشه 😬

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

میشه بگی چی میگفت

گفتم بالا

خیلی رو مخم رفت منم محکم گازش گرفتم بعد دعوام کرد گف جاش موند این چه کاریه

حالا یکم قرمز سده بود فقط کصونه واویلا راه انداخت بعدم منو برد دم خابگاه منم قهر کردم پیاده شدم رفتم

کادذ درمانه؟

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

چی جدی شه

حرفاش 

ولی کلا یه مدت سرسنگین شو آدم حسابش نکن 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

حرفاش ولی کلا یه مدت سرسنگین شو آدم حسابش نکن

اره خیلی بهم بر خورد امروز کوفتم شد انروط اصلا خوش نگذشت بهم سری های پیش خدایی خیلی خوش میگذشت امروز انگا مست بود الانم پیام داده  سین زدم ج ندادم عنترو

كات كن باهاش . اه ، حالم ازش بهم خورد واقعا . عوضىِ هيز

هیز نیس واقعا خدایی پسر خوبیه خیلی ویژگی مثبت داره

ولی امروز نمیدونم چرا این طورق کرد منم گازش گرفتم😐🤣

منم خل شدم یه