2777
2789
بعله ساعتی یک ملیون تضمینی😈😈😈

قسط بندی هم میشه کرد؟؟😂😂

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

دارهولی فقط شماره ثابت دارنکاش پیچ اینستا داشتن

ی روز زنگ بزن با ی شماره دیگه بعد بگو مثلا فلان چیزو میخوام میشه عکس بدین انتخاب کنممم دیگه میفرسته یا از اینستا یا جای دیگه 

زاه کار کارت ب کارت و گم شدن گوشی هم عالی بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خوش ب حالتخوشبخت بشینمن امیدم نزدیک ب صفرهولی میخام تلاشم رو بکنم

من حتی نزدیک ب صفرم نبود مطلق صفر بوددد

چون طرفم اصلا ی لبخند رو لبش نبود

بعد سنش نسبت ب من  زیاد بود

و اینک من خودم پیش قدم شدم 50درصد رو احتمال میدادم ردم کنه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

راه حل اون کاربری ک گفت گوشیمو گم کردم یه جا بزاری تو قفسه ای چیزی بعدش ک زنگ بزنه شمارتم داره اگ خو ...

میتزسم با تلفن ثابت مغازه پا شه زنگ بزنه

منم مثل اسکل منتطز باشم اقا روزی ب من زنگ بزنه🥲

راه حل اون کاربری ک گفت گوشیمو گم کردم یه جا بزاری تو قفسه ای چیزی بعدش ک زنگ بزنه شمارتم داره اگ خو ...

نه بابا گوشیشو بزاره تو سایلنت بزاره تو خونه 

بعد بگه گم شده و ناراحت بره

اگه تا یکی دوساعت بعد ز نزد بهش پیام بده بگه پیدا شد گوشیم ممنون🤣🤣🤣

دیگه والا این ته تهش هست

یارو پایه باشه خودش ز میزنه باز

باشه جهنم و ضرر😂😂😂

استااد😈😂

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕

نه بابا گوشیشو بزاره تو سایلنت بزاره تو خونه بعد بگه گم شده و ناراحت برهاگه تا یکی دوساعت بعد ز نزد ...

😂😂😂😂😂😂😂 این حجم از بلا بودنتو دوس دارم 

استاد میگم یه سوال چن روز دیگ با دوس پسرم دیت دارم چطوری مخشو برای بار هزارم بزنم این چن وقت مریض بوده تازه خوب شد یکم بحث اینا داشتیم

استاد خودش ر.یدهتاپیک های آخرم ببین😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

چرااااااااااا

😂😂😂😂😂😂😂 این حجم از بلا بودنتو دوس دارم استاد میگم یه سوال چن روز دیگ با دوس پسرم دیت دارم چطو ...

اگه میخوای بگیرتت خیلی بهش توجه کن و بگو ناراحت بودی ک مریض شده بود

ننه طور باهاش برخورد کن🤮🤢

ولی برای بعد ازدواج دیگه نمیتونم مشاوره بدم اونورش بعهده خودتونه.اونورش انقد ر.یدمانی هست استاد نمیتونه بشوره شرمنده😂😂

من مطمئنم عاشق نشدی

کراش زدی و خوشت اومده ازش یه همچین حسی داری ولی عشق عاشقی نه 

عشق همینجوری به وجود نمیاد 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱