2777
2789

بهم گفت پیاز هارو نگینی خرد کن بزار به جای روغن با آب بپزه بعد با گوشت کوب قشنگ له کن توک قاشق روغن بریز بادمجون رو کبابی کن پوسشو بگیر بهش ادویه بزن (زردچوبه،کاری،پاپریکا)اونم به پیاز اضافه کن و میکس کن آخرم روش رب انار بزن بخور

نتیجه اش شد این😐

نمی‌دونم بخورم یا نه 

سر این رژیم چه غذا ها که نخوردیم اه😐

فک کن خانواده دارن چلو مرغ میخورن بعد من....

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوپیازه هم برای لاغری خوبه

بهم گفت چون سیل زمینی کربوهیدرات داره باعث چاقی میشه منع کرد

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

حالا یه مزه بکن شاید خوشمزه بود😁

همین الان با کامنت شما تست کردم خوشمزه بود بر خلاف ظاهرش🥲😂

بابا این رژیم های مسخره رو بزار کنار فقط کم بخور بعد میبینی لاغر شدی یا نه

واقعا سخته یا حق دارم روزانه ۲ تا تخم مرغ بخورم یا غذا های آبپز

به نظر من همه چی بخوری ولی زیاده روی نکنی .روزی چند دیقه ورزش کنی برقصی اندامت رفته رفته عالی میشه

دقیقا ورزش خیلی تاثیر داره حتما عزیزم ممنون

واقعا سخته یا حق دارم روزانه ۲ تا تخم مرغ بخورم یا غذا های آبپز

ببین از منی که رژیم گرفتم  بشنو 

زندگیتو تلخ نکن

همیشه  قبل از سیر شدن از غذا دست بکش 

دوتا تخم مرغ اصلا چیزی نیست بخور 

غذای آبکی بدون نون  بخور

وقتی برنج و خورشت میخوری 

نون باهاش نخور  کنتر برنج بریز  

غذاهاتو  یواش یواش بخور 

آدم سر سفره میشینه 

۲۰دقیقه اول خیلی گشنه هست 

مغزت رو گول بزن  

معدت کم کم کوچیک میشه 

من با همینجا به وزن دل خواهم رسیدم  

شما هم میتونی 

چون اصلا سخت نبود

حتی همسرم  میخواد همین روش من رو بره

ببین از منی که رژیم گرفتم بشنو زندگیتو تلخ نکنهمیشه قبل از سیر شدن از غذا دست بکش دوتا تخم مرغ اصل ...

ممنون عزیزم