2777
2789
عنوان

خسته شدم ازین زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365832675]خفه خفه ببندش در مستراحتو با دعای سگ بارون نمیباره بی خاصیت بی توخفه شو بیشعور عو ...

بمیر بابا 

در مستراحم ببند 

برو بتمرگ تو طویله که توش بزرگ شدی لجن بی خاصیت 

هنوز حرف زدن بلد نیستی با کاربر ها گوز گوز نکن تو سایت عن ترکیب 

بمیر بابا در مستراحم ببند برو بتمرگ تو طویله که توش بزرگ شدی لجن بی خاصیت هنوز حرف زدن بلد نیستی با ...

خفه شو بی بندارو گداگشنه 

مستراح دقیقا دهن کثیف توعه

سگ پاچه گیر قشنگ معلوم تو

ازکحا اومدی بدبختتتتتتتتتتت

بوگوندو لجن سرتاپاته بروجلوی

آیننه ببین دیگم ریپ نزن درحدم نیستی بخوام باتو عن

کل کل کنم 

خوب سوختی چند بار چند بار تایپ می‌کنی مثلاً جواب بدی آروم شب 🤣😂🤣😂گشنه ای ؟؟ برات ریدم تو کامنتام ...

منم ریدم تودهنت قشنگ بجوعش رو دل نکنی قشنگ

معلوم کی سوخته تو گشنه گدا

که عادت داری به گشنگی کشیدن حالام هررررررررری 

خفه شو بی بندارو گداگشنه مستراح دقیقا دهن کثیف توعهسگ پاچه گیر قشنگ معلوم توازکحا اومدی بدبختتتتتتتت ...

خفه خفه پتیاره گداگشنه نشسته تو سایت گوه خوری بقیه رو می‌کنه سیر شه

مستراحو همون اول نشونت دادم که هر چی از اون مستراح درمیاد به بقیه کاربر ها میگی بیشعور عوضی لجن

تو کدوم طویله چروندنت ک حتی شعور حرف زدن با بقیه رو نداری ؟!!! برو تو آیینه ک میگی خودت نگاه کن عن ترکیب گوه خور بی خاصیت 

خوب ک میگی در حدم نیستی اینجوری خودت جررررر دادی 🤣😂 افتادی ب گوه خوری من وای ب حال غیر اون 🤣😂

گمشو بدبخت غربیتی بیسواد 

بوگند درست بی سواد 🤣🤣🤣

وضع ماهم همینه صاحبخونه بیرونمون کردبادوتابچه اومدیم خونه نیمه کارمون تویه اتاق ساکن شدم که نه حموم ...

انشالا زودتر خونتو کامل میکنی و با دل خوش توش زندگی میکنید اوضاع خودم مساعد نیست ولی با تصور شرایط شما دلم بیشتر گرفت😔انشالا خدا ب همه مون نگاه کنه و مشکلاتمون حل بشن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
منم ریدم تودهنت قشنگ بجوعش رو دل نکنی قشنگمعلوم کی سوخته تو گشنه گداکه عادت داری به گشنگی کشیدن حالا ...

فعلا که تو کامنتا بقیه ریدننننن به تو 

بدم ریدن بهت 😂🤣

تو ام که سگ پاچه گیر بقیه و گوه خور ما 

دیدی ریدی نمیتونی جمعش کنی و سوختی  شروع کردی به فحاشی و توهین سگ پتیاره 

گوه خوری خوری استارتر و بقیه کاربر ها تموم شد حالا گوه منو بخور تو هر کامنت و بسوز گشنه غربتی 

ریدم دهن کسی ک تو طویله بزرگت کرده  تربیتت نکرده😑😂🤣

دعا کن برامون

عزیزم اگه لایق باشم چشم خودمم مشکلم مشابه شماست بچم دندوناش خرابن و پول نیست درست کنم خودمم ک اسیاب کلا ندارم و عین پیرزنام با یه شوهر بیکار و ازخودراضی 

[QUOTE=365834305]انشالا زودتر خونتو کامل میکنی و با دل خوش توش زندگی میکنید اوضاع خودم مساعد نیست ولی با تصور شرایط ش ...[/QUOTممنون عزیزم انشاالله مشکلات شماهم درست میشه خونم روستاست ازدستشویی همسایه استفاده میکنیم حموم هم داریم ولی شیرواینانداره کاشی نداره آبگرم میکنیم توهمون حموم میکنیم بچه هامم توخونه توسرمابیرون آشپزی میکنم پاهام یخ میزنه دعاکن واسم خدازودتریه نگاهی هم به مابندازه😔

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
بمیر بابا در مستراحم ببند برو بتمرگ تو طویله که توش بزرگ شدی لجن بی خاصیت هنوز حرف زدن بلد نیستی با ...

عزیزم ولش کن دهن به دهن نذار

[QUOTE=365834305]انشالا زودتر خونتو کامل میکنی و با دل خوش توش زندگی میکنید اوضاع خودم مساعد نیست ول ...

عزیزم انشالا اوضاع بهترمیشه توکل ب خدا زبونم قاصره چی بگم😔 خودمون تو بچگی اوضاع اینجوری داشتیم میگذره همین که تن بچهات سالمه خداروشکر پول هم میرسه  بخاطر تاپیک آخرم دوروزه داغونم و گریه میکنم شماهم برامن دعاکنید

عزیزم انشالا اوضاع بهترمیشه توکل ب خدا زبونم قاصره چی بگم😔 خودمون تو بچگی اوضاع اینجوری داشتیم میگذ ...

اگه لایق باشم عزیزم خداکمکت کنه❤️

عزیزم انشالا اوضاع بهترمیشه توکل ب خدا زبونم قاصره چی بگم😔 خودمون تو بچگی اوضاع اینجوری داشتیم میگذ ...

خدابه خانوادشون صبربده خیلی غم بزرگیه خدابه دل شماهم آرامش بده عزیزم