تو واتساپ همین امروز صبح پیام داد بعد این اتفاق تو بعضی مترو هاش پلیس امنیتی گذاشتن ولی همیشه میگه تو متروهاش اتفاقات عجیبی میوفته ، و از لحاظ امنیتی ضعیفه ولی درهرصورت شهر خوبیه نمیگم بده
من احساس میکردم زنه زندس ولی بی حرکته چون یه لحظه تکون خورد
آره زنده بود تکون میخورد بدبخت
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا ایران نیست کسی رو اتش نمی زنن ، اتش زدن زن ها و سربریدن ، اسید پاشی تو ایران کم نیست همین دوهفته پیش تو اخبار حوادث دیدم مردی س ارث داداشش رو تو تهران کشته بود جسد ش رو مثله کرده بعد هم باهاش کباب درست کرده برده ریخته تو بیابون ها کباب ها رو به خدا خدا فکر نکنم چتین جنایتی تو هیچ کشوری اتفاق بیفته
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
حالا ایران نیست کسی رو اتش نمی زنن ، اتش زدن زن ها و سربریدن ، اسید پاشی تو ایران کم نیست همین دوهفت ...
قطعا که همجا هست
ولی این اتفاقا فرق داره
این زن بی گناه رو توی یه مکان عمومی آتیش زدن و هیچکس کمکش نمیکنه!!!
آخه مگه میشه با مردم ما مقایسه شن؟؟
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎