2777
2789
عنوان

جرئت حقیقت🥲💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 322 پست
چرا بابا اگه صمیمی باشی جونم میدی 🌿

خدا برای هم نگهتون داره 

رفاقت پسرا خیلی قشنگتر از دختراست 

جاهای مختلف دیدم 

اکثر اوقات پسرا توی رفاقت با معرفت ترن 

البته دخترا هم اینجوری هستنااا ولی پسرا بیشتر 

همیشه حسرت میخوردم 

(دوستان توروخدااا حمله نکنین بهم😂🙏🏻😭فقط نظرم رو گفتم)

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂 😂 😂

😂🤭

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

وایییییی سمممم😂😂😂

یادم نیااار😭😭😂😂

نبایدِ ی رابطه از نظرت چیه؟

ادم باید صداقت داشته باشه، مهم ترین چیز

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

اسی میگم مگه دانشجو پزشکی نیستی چرا بلد نیستی دوتا قرص سرماخوردگی بخوری یا سیتریزین؟  که بقیه بچه ها بهت گفتن میگی ا ضرر نداره؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
ادم باید صداقت داشته باشه، مهم ترین چیز

اگع‌‌قرار‌باشع‌فردا‌نباشی(خدایی‌نکردع*)اخرین‌کاری‌‌ک‌میکنی‌چیه؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اسی میگم مگه دانشجو پزشکی نیستی چرا بلد نیستی دوتا قرص سرماخوردگی بخوری یا سیتریزین؟ که بقیه بچه ها ...

عزیزم شما چه دانشجوی پزشکی باشی چه نباشی 

میدونی که باید قرص سرماخوردگی و سیتریزین و اینا بخوری 

چیزای عمومی هست 

منم میدونستم اینا رو فقط بخاطر احترام به کاربرا ازشون تشکر کردم که بهم پیشنهاد دادن 

ربطی نداره 

من فقط پرسیدم که اگه بقیه پیشنهاد دیگه ای دارن بهم بدن 

مثل روش های خانگی و اینا 

و اینکه گفتم دو تا ضرر نداره؟ حالت تیکه انداختم 

اخه دو تا قرص حالا هر چی باشه ضرر داره با هم خورده بشه 

بجز حالا بعضی قرصا 

اگع‌‌قرار‌باشع‌فردا‌نباشی(خدایی‌نکردع*)اخرین‌کاری‌‌ک‌میکنی‌چیه؟

از دوستام خدافظی میکنم، یکاری میکنم ازم متنفر شن و حالشون ازم بهم بخوره تا غصه نخورن برای من..

و اینکه، شاید برم بگم ک چقد دوسش دارم و مراقبه خودش باشه

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

از دوستام خدافظی میکنم، یکاری میکنم ازم متنفر شن و حالشون ازم بهم بخوره تا غصه نخورن برای من..و اینک ...

اخی/

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

عزیزم شما چه دانشجوی پزشکی باشی چه نباشی میدونی که باید قرص سرماخوردگی و سیتریزین و اینا بخوری چیزای ...

من پزشکم دوتا قرص قوی برام نوشت باهم هر شب برا بیماریم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
کوفت

🦦💘گلبم‌شیکست‌عاح