2777
2789
عنوان

همه ی خواهرشوهرام بد نیستن 💔💔

141 بازدید | 7 پست

پیرو تاپیک قبلیم خواستم بگم همه ی خواهر شوهرام بد نیستن و خیلی وقتا با اینکه حق باهاشونه اما خانواده حق رو میدن به پسر و همسرش تا روابط خراب نشه ما خواهر شوهرا میمونیم و یه دل شکسته و دهان بسته از روی مصلحت .

لطفا اگر ارتباط خوبی با خانواده ی همسرتون ندارید تاپیک رو به جنجال نکشید من قصدم فقط درد دل هست با کسانی که شرایط مشابه من رو دارن ♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عروس مام از روز اول عقدش که نه از روز اول قرارداد همه قرارهامونو ندید گرفت خدا انشالله به سلامتی و ...

الهی آمین ،آدم واقعا دلش میشکنه و واقعا یه وقتایی حفظ ظاهر کردن خیلیییی سخته بخصوص اینکه مجرد باشی و مصلحت همیشه حفظ روابط فرزندان متاهل باشه 

چقدر خوب خدا برای هم حفظتون کنه ♥️منم وقتی برادرم مجرد بود همیشه دوست داشتم با زنداداشم خوب چ صمیمی باشم اما متاسفانه اومدنش همانا و بریدن روابط همان ،یه وقتایی دلم برای صمیمیتم با برادرم خیلی تنگ میشه ،دوست داشتی تاپیک قبلیم رو بخون