2777
2789

نمیدونم صحت داره یانه ولی قدیما بابام میگفت روز محشر وقتی حضرت زهرا وارد میشن همه کسایی که هم نام حضرت اند به خاطر ایشون بخشیده میشن.

من که اسم دخترم فاطمه ثمینه و اگه خدا هر چند تا دیگه هم بهم بده بازم اسمشونا فاطمه میزارم.خودشم خیلی اسمش را دوست داره.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا

بخدا دارم جدی میگم

اسم‌خودمم فاطمس

اسم خیلی قشنگیه 

عوضش نکنین حیفه🦋💜

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

فاطمه...😆🤣

😁😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

از نظر من ادب و احترام به والدین حکم می‌کنه اگر نامی که بر ما نهادند، مشکل آوایی و معنایی نداره؛ پذیرای اسمی که برامون نهادند باشیم.

این ماندگارترین یادگار والدینمون از آغاز تا فرجام زندگیه که با نهایت محبت و سلیقه‌ای که داشتند انتخابش کردند و کم‌لطفی بزرگیه که این هدیه رو پس بزنیم!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
قشنگ نیست قشنگترین اسمه

بله🥰

حالا که دوست داشتی اینو بشنو میگن وقتی خدا فرعون و لشکرش را توی نیل غرق کرد یه نفرشون نجات پیدا کرد.وقتی موسی از خدا پرسید که چرا این یه نفر را غذق  نکرد خدا به موسی گفت این ادم دلقک فرعون بوده لباس چوپونی میپوشیده و ادای تو را در می اورده تا فرعون بخنده.خدا میگه چون اون خودشو شبیه محبوب من میکرده من دلم نیومد عذابش کنم.بزار فاطمه باشی شاید اون دنیا خدا دلش نیاد عذابت کنه.حیفه عزیزم فاطمه بمون.کاش منم فاطمه بودم.