2777
2789
عنوان

دکتر بهم دست زد عذاب وجدان گرفتم

392 بازدید | 41 پست

من یک ساله بخاطر استرس و مشکلاتی که داشتم تنظیم پریود و هورمونام کلا بهم ریخته، طوری که یکبار دو هفته کامل خونریزی داشتم، شهر ما کوچیکه چندبار دکتر زنان و ماما رفتم ولی کارشون خوب نبود. یه متخصص زنان مرد معرفی کردن گفتن کارش عالیه، رفتم چندتا سوال پرسید آزمایش های قبلی مو دید و گفت باید دوباره آزمایش و سونو بدم، بعد گفت جلو مانتو رو باز کنم معاینه کنه. جوان هم نبود. منم باز کردم نمیدونستم میخواد سینه مو معاینه کنه، یهو گفت لباستو بزن بالا، شوکه شذم تازه یادم افتاد دکتر خانم هم که رفته بودم سینه هامو فشار میداد ببینه ترشح داره یانه. خیلی خجالت میکشیدم گفت دخترم دکتر محرمه راحت باش، منم زدم بالا، خودش سوتینمو زد بالا هردو سینه مو محکم فشار میداد، ولی نسبت به دکتر قبلی بیشتر طولش داد. بعدم گفت خوبه ترشح نداری. با وجود اینکه خیلی خجالت میکشیدم ولی گفتم برا این دکتر عادیه و اینم جزو معاینات لازم بوده چون دکترای قبلی هم انجام داذن اینجوری خودمو آروم کردم. ولی بعدا که فکر کردم چرا به خودم نگفت اینکارو انجام بدم؟ خودمم میتونستم فشار بدم. یا اصلا چرا دستکش نپوشید وقتی دید من انقد معذبم. خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم. باز با خودم میگم خوبه حداقل پایین تنه نیاز به معاینه نداشت وگرنه از خجالت میمردم. حس بدی دارم. واقعا اینطور مواقع آدم هنگ میکنه نمیدونه چکار کنه نمیفهمه دکتر منظوری داره یانه.  ولی خیلی دکتر کاربلدی هست درمان منم هنوز ادامه داره بنظرتون بعدا دوباره برم پیشش؟ فکر نکنم دیگه معاینه کنه. اگه باز خواست معاینه کنه چکار کنم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا با این معقوله کنار نمیام نمیدونم مشکل از منه یا چی ولی عمرا قبول میکردم 

برای معده دکتر از روی لباس به قسمت شکم و معده دست زد و فشار داد با چهار انگشت ببینه ورم هست یا نه نفسم قطع شده بود 

...عُمرَم رو عُمرِت ......

عزیزم سخت نگیر لطفا به خودت شما خیلی ادم خوبی هستی لازم نیست خودتو اذیت کنی

نه شما و نه پزشک به هیج قصدی اینکارو نکردین 🩷

پزشکه انقد انقد انقد از این چیزا میبینه که حتی یه درصدم به اون چیزی که تو ذهنته فکر نمیکنه حیالت راحت 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

کار ایشون اشتباه بوده که دستکش نداشته .

ولی در کل خودتو ناراحت نکن 

به قول خودت پزشکه و این معاینات واسش عادیه .

خواهر منم زمانی که باردار بود چون شرایطش حساس بود باید تحت نظر یه پزشک مرد خاص بود اوایل خجالت می‌کشید ولی خب بعد اوکی میشه.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

حق داری معذب شده باشی اما به این فکر کن اون هزاران زن رو معاینه کرده دیگه براش عادیه و قصدش هم هوس ن ...

درسته ولی حس بدی گرفتم چون دید من معذبم حداقل دستکش میپوشید یا میگفت خودم فشار بدم