2777
2789
عنوان

دکتر بهم دست زد عذاب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست

ب خاطر سلامتی عیبی نداره دیگه 

برا من فرقی نمیکنه اگه پای سلامتی باشه و‌دکتر حاذق باشه

دیگه حالا یکم خجالت هس ولی بش فک نکن مث اتاق عمل 

ما عمل کردیم 

پسر جوونم کادر اتاق عمل بود 

سخت نگیر

به تو گفتن که خدا داده تو رو دست یه لک لک؟ 😐 ولی لک لک که پرنده اس🤔😏 موضوع اون عشق برنده اس👩‍❤️‍💋‍👨🪱😝🤰🤷‍♀️😬😂https://abzarek.ir/service-p/msg/2021474 ❤️عشق❤️ تو‌گناه باشه یا اشتباه من گناه میکنم با ❤️عشق ❤️تو حتی به اشتباه⛔ ... ممنوعه عشق تو ولی قشنگترین گناهمی 🥹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم سخت نگیر لطفا به خودت شما خیلی ادم خوبی هستی لازم نیست خودتو اذیت کنینه شما و نه پزشک به هیج ق ...

درسته برا اون عادیه ولی برا من ک نیس خیلی  خجالت کشیدم خب وقتی میبینه مریض معذبه میگفت خودت فشار بده 

کار ایشون اشتباه بوده که دستکش نداشته .ولی در کل خودتو ناراحت نکن به قول خودت پزشکه و این معاینات وا ...

درسته ولی میترسم بازم برم پیشش اگه دوباره بخواد معاینه کنه اون لحظه هم روم نمیشه چیزی بگم میگم مانع بشم بهش برمیخوره

درسته برا اون عادیه ولی برا من ک نیس خیلی خجالت کشیدم خب وقتی میبینه مریض معذبه میگفت خودت فشار بده

عزیزم مریضی که معذبه پیش دکتر مرد نمیره 

دومن حتما خودش بهتر مبتونسته تشخیص بده 

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
اخه دید من معذبم نمیشد بگه خودم فشار بدم یا حداقل دستکش بپوشه

نمیدونم بخدا

من آدمی نیستم که خیلی اپن مایند باشم

بهم چندبار تجاوز شده خیلی بدبینم کلا

ولی بنظرم دکترت کار خودشو انجام داده

‌‌‌

درسته ولی میترسم بازم برم پیشش اگه دوباره بخواد معاینه کنه اون لحظه هم روم نمیشه چیزی بگم میگم مانع ...

ببین اگر واقعا پزشک زن خوب توی شهرتون نیست واقعا سعی کن راحت باشی

به این فکر کن که سلامتیت تو خطر میوفته .

اونا کارشونه اون فکری که میکنی نیست عزیزم

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

ب خاطر سلامتی عیبی نداره دیگه برا من فرقی نمیکنه اگه پای سلامتی باشه و‌دکتر حاذق باشهدیگه حالا یکم خ ...

اخه این چیزی بود ک خودم میتونستم انجام بذم وقتی دید من معذبم میگفت خودم فشار بدم