2777
2789
عنوان

امروز تو حرم امام رضا معجزه شد😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا امام رضا حاجتم رو روا کن 🥺😭❤️

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

امام رضا عشق است به عشقش پسرم امیر رضاست ببین یه حسیه تو وجود آدم اون حس عمیق به وجود بیاد نشد نداری ...

میشه بیشتر توضیح بدید ،چه حسیه چه جوری میشید.واینکه وقتی اون حست اومد سراغت میشه من ودخترم زهرا رو هم دعا کنی التماس دعا 

امام رضا عشق است به عشقش پسرم امیر رضاست ببین یه حسیه تو وجود آدم اون حس عمیق به وجود بیاد نشد نداری ...

بنظرت جواب ازمایشم سلفریم چطوره ؟

بچم سالمه ؟

توروخدا جوابمو بده تا ۵ روز دیگه جواب ازمایشم میاد داغون شدم واسم خطر زده ازمایش غربالگری 

ای صفای قلب زارم

هرچه دارم از تو دارم

یا امام رئوفم♥️

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
حس ششم نیستممذهبی هم نیستمولی نمیدونم چرا با خوندن کامنتت یه حس خاصی بهم گفت دعات اجابت میشه

ممنونم عزیزم

انشاالله که شمام به خواسته های قلبیت برسی😘

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
نادر چطوری اومده بود تو قسمت زنونه🙄🙄🙄

مادر بوده احتمالا اشتباه تایپ کرده😂

ولی من ی بار دیدم یه اقا پسری معلولیت شدید داشت و لا مادرش اومده بود براش راه باز کردن اوردن زیارت کرد سریع بردنش 

بزار منم از معجزه امام رضا بگم

مهرماه رفتم زیر بارون دعا کردم گفتم یا امام رضا مشکل پدرمو حل کن به خاطر زحمت هایی که کشیده حقشو برگردون قسم به جواد که عزیز بابا رضا ست سه روزه مشکل پدرم حل شده 

بابا رضا خیلی اقاست

میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟