2777
2789
خیلی داغ دیده هست توقع اینو دیگه نداشت اصلا نمیتونه سرپا بشه تو این موقعیت تنها کسی که امیدش بود نام ...

پس سعی کن براش هدیه ای که دوست داره بخری بعد چهلم بهتر میشه

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

چی بگم نامزدش هم آدم حسابی ندیده سرش تو اشغال ها بوده نمیتونه چیز خوب هضم کنه با معدش سازگار نبوده

بمیرم واسه دلش چقدر بهش ظلم شده برو کنارش باهاش حرف بزن بگو آدم هایی هستند که شرایط خیلی بدتر از شما تجربه و تحمل کردند دنیا که همیشه همینطور نمی‌مونه 

همه ما یک روزی میمیریم یکی زودتر یکی دیرتر 

ببرش بیرون نذار تو اتاق بمونه سرگرمش کنید 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم دیگه بخوان برگردن به هم باز با یکی از اعضای خانوادش صحبت میکنم اما محال می‌دونم درست بشه

اتفاقا الان که ایشون عزیزانشون رو از دست دادن (خدا رحمتشون کنه ) بیشتر دوست داره عزیز دیگه ای  کنارش باشه  تو این تنهایی .. تلاشتون رو بکنین حدالاقلش میدونین که شما تلاش کردین و نشده و دیگه ناراحت نیستین بابت نامزدش .

بمیرم واسه دلش چقدر بهش ظلم شده برو کنارش باهاش حرف بزن بگو آدم هایی هستند که شرایط خیلی بدتر از شما ...

خدا نکنه عزیزم من خودم اشکاش میبینم دو برابر اون گریه میکنم ببینم میتونم راضیش کنم ببرمش بیرون 

نامزدش بود آروم تر بود اون رفته این دیگه بد حالش بد شده داغون شده

اتفاقا الان که ایشون عزیزانشون رو از دست دادن (خدا رحمتشون کنه ) بیشتر دوست داره عزیز دیگه ای کنارش ...

ممنونم عزیزم میدونم همینطوره من هرکاری از دستم ساخته بشه انجام میدم 

امشب که هیچ فردا برم ببینم میتونم کاری کنم چون با تنها آدمی که آروم بود نامزدش بود اون که رفته از داغ بدتر براش شده 

خدا نکنه عزیزم من خودم اشکاش میبینم دو برابر اون گریه میکنم ببینم میتونم راضیش کنم ببرمش بیرون نامزد ...

چقدر خوبه آدما یکی از شما کنارشون داشته باشند اینقدر دلسوز و به فکر خدا بهت اجرشو بده خیلی مهربون و خانمی 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
تولدش هم هست چند روز دیگه روز زن براش کادو گرفتم بردم باز کنارش میمونم از فکرش دق کردم

چه مهربونی تو دیگه وظیفت انجام دادی هروقت دیدی داره تو روحیت تاثیر منفی میزاره یکم فاصله بگیر

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

چه مهربونی تو دیگه وظیفت انجام دادی هروقت دیدی داره تو روحیت تاثیر منفی میزاره یکم فاصله بگیر

قربونت برم مرسی عزیزم میدونم که با کسی جز من حرف نمیزنه این هم باید به حرفش بیارم  دلم طاقت نمیاره تنهاش بذارم 

مرسی عزیزم حتماً که خودت خیلی خوب و خوش قلبی قربونت برم

عزیز هستید ممنونم 💗