یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.
من یک میلیارد تومن دارم43 سالمهاگر منو پولدار حساب می کنید .............
نه برادر پولدار نیستی
ولی میتونی بشی
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
ایه قرآنه هر کی بخاطر پول یا زیبایی ازدواج کرده،خدا ازش گرفته!
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
خدایااااا جوری نفر خوب و باایمان و خداشناس واقعی و همه تمام قسمت کنه که زودی ازدواج کنم و خوشبخت شم که مورد شپاتت نباشم و منم ارزشی داشته باشم تو این جامعه ای که همه از بالا ب پایین نگا میکنن . خدارو هیشکی رو پیش دیگران شرمنده نکن . اسی درکت میکنم از ته قلبم . الهی خوشبخت شی .
۳۲ سالمه خدایا تا عید حاجتروام کن خواهش میکنم قربونت برم امرور و فردا میشه ماه ب ماه و سال میگذره من هنوز مجردم خدایا خوشبخت کنه همه دختران سرزمینم و همه پسران سرزمینم را