2777
2789

خیلی دلم پره ازشون 

دلم میخاد سوپرایز شن

خسته شدم از تنهایی دیگه

فقط با پول میشه خوشبخت شد و عاشق بود 

منکه به خود ادما دیگه حسی ندارم

ولی ازدواح خوب یه مشته تو دهنشون

خدایا نگام کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا خودت پا نمیشی موفق شی؟

ازین شوهر ها هیچ جا گیر نمیاری 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

پول لزوما خوشبختی نمیاره 

دعا کن یکی عاشقت بشه ک پولدار باشه

عشق و دوست داشتن و ذات خوب طرف خیلی مهم تره

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من یک میلیارد تومن دارم43 سالمهاگر منو پولدار حساب می کنید .............

نه برادر پولدار نیستی

ولی میتونی بشی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نیتت خوب باشه خدا همه رو بهت میده

منتهی برای پول ازدواج نکن

حرف منو یادت باشه

ایه قرآنه هر کی بخاطر پول یا زیبایی ازدواج کرده،‌خدا ازش گرفته!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خدایااااا جوری نفر خوب و باایمان و خداشناس واقعی و همه تمام قسمت کنه که زودی ازدواج کنم و خوشبخت شم که مورد شپاتت نباشم و منم ارزشی داشته باشم تو این جامعه ای که همه از بالا ب پایین نگا میکنن . خدارو هیشکی رو پیش دیگران شرمنده نکن . اسی درکت میکنم از ته قلبم . الهی خوشبخت شی ‌.

استارتر پولدار خواست .

استارتر سادگی کرد

شما که سنت همسن مادر من هست، دیگه چرا؟؟

۳۲ سالمه خدایا تا عید حاجتروام کن خواهش میکنم قربونت برم امرور و فردا میشه ماه ب ماه و سال میگذره من هنوز مجردم خدایا خوشبخت کنه همه دختران سرزمینم و همه پسران سرزمینم را