2777
2789

اتفاقا دوستای گیلانی داشتم خیلی خیلی دست و دلباز و مهربون و دست پخت عالی داشتن 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

همسایه ما شمالی برا رشت  بود خیلی عالی بود ، یعنی از دست و دلبازیش نگم خیلی دوسش داشتم و دارم روحش شاد 💖

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزارتا همسایه شمالی داریم ب ابلفض اگ دروغ بگم از هزارتومن نمیگذرن مارو تا چهار راه بردن کرایه گرفتن ...

منم به عنوان یه شمالی به ابلفضل اگه تو همسایم بودی هزار تومنی که خوبه حتی صد تک تومنی هم ازت میگرفتم و ازت نمیگذشتمم بستگی به ادمش داره طرفو میبینی میدونیم چجوری باهاش رفتار کنیم

شمالی ها خود پرستن .خودشون رو خدای شهرها میدونن و فقط واسه خودشون خرج میکنن .برعکس حاهایی دیگه که غریب پرستن من باهاشون زندگی کردم تا بتونن از بقیه میکشن و واسه خودشون خرج میکنن .روستایی هاشون خیلی بهترن اما شهرها نه

دقیقا مامانمم همینو میگ

چ دلیلی داره برای دیگران خرج کنن؟آدم عاقل پول یامفت نمی‌ده ب دیگران

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
یک عدد دوست پسر ساروی داشتم که اصرار داشت برام پرشیا بخره دهه ۸۰ و از گیلانی ها هم خیر زیاد دیدم

نمی‌دونم چی شد که تموم شد رابطتون 

ولی ساروی ها خیلیییی عالین 

(مدیونی فکر کنی سارویم🤣)

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
هزارتا همسایه شمالی داریم ب ابلفض اگ دروغ بگم از هزارتومن نمیگذرن مارو تا چهار راه بردن کرایه گرفتن ...

هزار تا همسایه دارین؟ 🤣

اون محله که شما هستین شاید خسیسن کلن

وگرنه ما هم خودمون همسایه بردیم تو مسیر هم خودمون سوار ماشین همسایه شدیم پولی هم ندادیم و نگرفتیم

ما یه همسایه داریم به شدت خسیس و کنس و پولکی، ولی همسایه دست و دلبازم داریم

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
نمی‌دونم چی شد که تموم شد رابطتون ولی ساروی ها خیلیییی عالین (مدیونی فکر کنی سارویم🤣)

😃😃😃😃😃😃😃😃😃

عزیزی

اتفاقا بگم میشناسی احتمالا

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چ گنگ بودی شما😉🤩

من که نبودم 

اکس محترم بودن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اوپرا جون شما شناسایی شدی توسط اطرافیان ؟؟

حتما شدم 

چون عکس خودمو زیاد میذارم 

و خب جریان های زندگی ام رو کم نگفتم 

چند تا دوست بهم گفتن 

ولی فامیل نه تا حالا

اینجا میترسن مادرشوهر و خواهر شوهر شناسایی کنن

مادرشوهر و خواهرشوهرهای من آیدی ام رو دارن😃

عه؟ بگو بگو

بابا بیچاره داره زندگی اش رو میکنه 

عه؟ 🥲خب حالا بازم اگه میخوای بگو مدیونی فکر کنی فضولماااا🥲

😃😃😃😃😃