اصلا لازم نی گوشه گیر شی ببین فقط کافیه با همه اوکی باشی اما حد و مرز رو رعایت کنی حالا که داخل رابطه ات باشه چه در دوست هات
مثلا لازم نی هرچیزی رو برای هر کس توضیح بدی یا اگه قضاوت سدی لازم نی خودتو به آب و آتیش بزنی که ثابت کنی تو کاره ای نیستی و.... یه پوزخند بزن بگو بلاخره ذهن هرکسی یه مریضی داره دیگ پ منم بیخیال زندگی میکنم تا سعی کنم از مریضی هوایی که شما گرفتین پیشگیری کنم
همین حالا بزار اون هرچی دوست داره دریافت کنه
از خودت شروع کن تو آینه نگاه کن اون آدمی که داری میبینی یه پارتنر فوق العاده است تو برای بدست آوردن اون چیکار میکنی
هرکاری که انجام میدی بده تا بدستش بیاری بدست که بیاری میبینی هیچ کس جز اون (یعنی همون درونت) برات مهم نی بگو دیدی چقدر تلاش کردم فقط به تو فکر کنم و بدستت بیارم
ببین اولش شاید نفهمی چی میگم یا فکر کنی زیادی رد دادم😂اما بخدا جواب میده این که درونت رو یه آدمی همه چی تموم ببینی و براش تلاش کنی
اون موقع به خودت میای میبینی ااا تمرکز رو خودت شده الویت اول و آخر
دیگه تلاش می کنی اون آدم درونت نشکنه چون خیلی زحمت کشیدی بدست بیاری
یا اگه اون چیزی رو میخواد تو تلاش کنی بدست بیاره و همین میشه موفقیت های بسیار فکر میکنی برای کسی تلاش کردی اما بعداً میفهمی اون آدم باعث شده تو تلاش کنی واسه خودت نه واسه کس دیگ چون اون پارتنر فقط خودتی و یهو میبینی یه آدم مستقل قوی که کسی جرئت ندارع بهت تو بگه چون تو هم دیگ حواست به خودت هست هم اون پارتنر درون😉
موفق باشی 😄❤️