2777
2789
عنوان

هعب عروسی داریم امشب ولی من به عروسی نرسیدم😔😔🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 57 پست
پس ببین شما به صراحت بود نرفتی شاید منم به صلاحم بود نرم نمیدونم

خب اره قصدی نداشتم فقط خاطمو منباب دردودل تعریف کردم 

البته که مم توی زندگی شما نیستم و جریان نمیدونم چی بوده اصلا نمیشه قضاوت کرد ولی کاریه که شده به جای غصه برنامه فرداتو اماده کن 

لباستو و وسایل ارایشتو یه جا بذار قبل از اینکه به مقصد برسی بپوششون و ارایش بکنی جون فکر کنم صبح حرکت کنی تا شب اونجایی 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

آره🥺🥲😔 نه خیلی فاصله داریم باهم

وای دلشوره و حس دوریت الان به من سرایت کرد

مثل حسیه که نمیتونی بری دنبال عروس

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره 🥲 به عروسی نرسیدم نمیدونم به جشن میرسم یانه😔

ان شاءالله میرسی 

شهرتون تنها هستی ؟ نمیشد با اجی یا فامیل بری؟

خب اره قصدی نداشتم فقط خاطمو منباب دردودل تعریف کردم البته که مم توی زندگی شما نیستم و جریان نمیدونم ...

آره من همه چیم خاطره چمدونم حاظر کردم برا دیشب که قرار بود حرکت کنیم ولی به شوهرم مرخصی ندادن نشد بریم دیگه 

امیدوارم باز فردا هم کنسل نشه 🥺🥺 

آره صبح حرکت میکنم تا بعد از ظهر اونجام 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

وای دلشوره و حس دوریت الان به من سرایت کردمثل حسیه که نمیتونی بری دنبال عروس

دقیقن 🥲🥲🥺 مخصوصن منی که تو یه شهر غریب زندگی میکنم 🥲 

ان شاءالله میرسی شهرتون تنها هستی ؟ نمیشد با اجی یا فامیل بری؟

انشالله 

آره عروس‌ شهر غریبم اینجا کسی ندارم نمی‌شناسم بجز فامیلای شوهرم 🥲🥲

اینجا نیستن خانوادم ازم دورن

آره من همه چیم خاطره چمدونم حاظر کردم برا دیشب که قرار بود حرکت کنیم ولی به شوهرم مرخصی ندادن نشد بر ...

ان شااءالله عزیزم 

خوبه که فامیلای شوهرت پیشتن 

اسی جان بی زحمت رسیدی اونجا ما رو فراموش نکنی و تو جریان قرار بده 🥹🌹

ان شااءالله عزیزم خوبه که فامیلای شوهرت پیشتن اسی جان بی زحمت رسیدی اونجا ما رو فراموش نکنی و تو جری ...

فداتشم🤍

اونجام احساس غریبی میکنم 🥲

چشم عزیزم 

منم شب عروسی پسر خالم دو سال پیش شب اول اردیبهشت بود یک روز قبلش پسر دایی شوهرم فوت کرد و دقیق روز اول اردیبهشت پسرخاله شوهرم فوت کرد دوتا جوون با فاصله یک روز از هم .من نتونستم برم به خاطر حرمت شوهرم ولی دلم اونجا بود همش فک میکردم الان چیکار میکنن مامانم اینا 🤭🤭🤭

فداتشم🤍اونجام احساس غریبی میکنم 🥲چشم عزیزم

قربونت 

چشمت بی بلا 

اره خواهرشوهر منم یه شهر دیگه زندگی میکنه

بچه اش که کوچیک بود دو الی سه ماهی یکبار میومد اینجا یک ماه پیش خانواده اش میموند الان که بچه اش بزرگ شده تابستونا و عیدا میاد میمونه 

منم شب عروسی پسر خالم دو سال پیش شب اول اردیبهشت بود یک روز قبلش پسر دایی شوهرم فوت کرد و دقیق روز ا ...

منم اینجوریم دقیقن دلم اونجاست🥺🥺 

آبجیم تصویری زنگ زد با دختر داییام و خاله هام اینا حرف زدم همه میگفتن چرا نیومدی جان خالی اینا کلی دلم گرفت کلی حرصم دادن🥺🥺بعدم کلی فیلم اینا برام فرستاد بیشتر حرصم داد🥺🥺😂

قربونت چشمت بی بلا اره خواهرشوهر منم یه شهر دیگه زندگی میکنهبچه اش که کوچیک بود دو الی سه ماهی یکبار ...

خیلی بده غربت واقعا سخته من که دوماه ازدواج کردم هنوز عادت نکردم می‌دونم به این زودیا عادت نمیکنم ولی خب من ماهی یبار میرم شهرم 

فردام صبح حرکت میکنیم سمت شهرم برا جشن شب که برسیم 🥲 به جشن حداقل 

منم اینجوریم دقیقن دلم اونجاست🥺🥺 آبجیم تصویری زنگ زد با دختر داییام و خاله هام اینا حرف زدم همه می ...

🤣🤣🤣🤣بیخیال فردا برو خوش بگذرون دیگه زندگی راه دور یه موقعی این اتفاقا پیش میاد 

🤣🤣🤣🤣بیخیال فردا برو خوش بگذرون دیگه زندگی راه دور یه موقعی این اتفاقا پیش میاد

آره 🥲 ولی تا الان خوابم نمیبره 😂 یه ساعت دیگه باید حرکت کنیم