2777
2789
عنوان

چجوری از شوهرم پول بگیرمممم🥲🥲

145 بازدید | 18 پست

ما تازه نامزد کردیم شوهرم تازه داره توی کارش ثابت میشه

بعدم احساس میکنم خانوادش تو خرج کردن زیاد کمکش نمیکنن، یعنی خودشم دوست نداره ازشون پول بگیره

الان مثلا بیرون میریم خیلی قناعت میکنه مثلا یه مسیریو پیاده میریم میگه به بقیه بگو با ماشین رفتیم، یا وقتی سعی میکنم خودمو بزنم به پررویی میگم فلان چیزو لازم دارم میگه بزار پول دستم بیاد چند وقت دیگه بعد بیایم خرید

الان یکماهه منتظرم پول دستش بیاد، بهشم میگم یذره پول میریزی دستم باشه میگه میخوای چی بخری، بعد پولو میزنه میگه ببینم خریدی

روز زن برا همه کادو خرید الا من، انقدر بهم برخورد قهر کردم اخر خانوادش رفتن برام خریدن

میدونید یسری جاها حس میکنم که واقعا نداره

حتی مثلا بیرون غذا میخوریم قشنگ میفهمم خالی شده

ولی نمیدونم دقیقا چقد حقوق میگیره چیکار میکنه

تا حالاهم روم نشده ازش بپرسم، فقط بهش دیروز گفتم الان سربرجه چیکار کردی حقوقتو گفت دادم به قسطام

من واقعا نمیدونم چقد درامد داره چقد قسط انقدرم بهش این چند وقت یاداوری کردم که فلان چیزو لازم دارم خسته شدم

بنظرتون من باید الان مراعاتشو بکنم؟ چیکار باید بکنم؟ 

بپرس ببین قسط چیومیده چی خریده که قسطش میده چقده قسطش مگه شاید واقعا نداره ولی آدم ندار حداقل یه شاخه گل رو دیگه میگیره درکش کن ولی نه خیلی که عادت کنه تو سنگ زیرین آسیاب بشی 

بفرما جلو ته صف مال خودمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه کی کادو خرید روز زن؟یعنی در مورد اهداف مالی باهم صحبت نمیکنید؟نداره واقعا یا واسه تو ادا درمیار ...

خواهراش مادرش

من خیلی سعی کردم حرف بزنیم گفتم باهم مدیریت کنیم ولی تفره میره میگه تو زندگی بریم بعد

نمیدونم ولی حس میکنم واقعا نداره برای خودشم خرج نمیکنه حتی

مثلا شب یلدا خب اوردن، یا گاهی بی مناسبت بهم میده کادو

ولی بیرون میریم فقط نگاه میکنم هیچی برام نمیخره ماهیانه هم پول نمیزنه خسته شدم انقد گفتم

نمیدونم چرا صحبتای مالی رو دخترا موقع خواستگاری بد میدونن

کاملا حق دارین بدونین چقدر قسط و وام داره.چقدر درامد داره . چقدر پس انداز داره

پس قشنگ ازش بپرسین

نه تازه ازدواج کنید باز هم ندونین

بپرس ببین قسط چیومیده چی خریده که قسطش میده چقده قسطش مگه شاید واقعا نداره ولی آدم ندار حداقل یه شاخ ...

همون بهش گفتم همینارو

نمیدونم بلد نیستم چجوری رفتار کنم

انقدرم گفتم چیا لازم دارم پول لازم دارم هی میگه صبر کن

تا چند روز پیش میگفت سر برج

الان میگه ندارم😓

خواهراش مادرشمن خیلی سعی کردم حرف بزنیم گفتم باهم مدیریت کنیم ولی تفره میره میگه تو زندگی بریم بعدنم ...

همیشه از مردای پنهون کار باید ترسید

رو راست نیستن بدبینن نسبت ب شریک زندگیشون

نمیدونم چرا صحبتای مالی رو دخترا موقع خواستگاری بد میدوننکاملا حق دارین بدونین چقدر قسط و وام داره.چ ...

ما سنتی ازدواج نکردیم اخه 

اصلا خاستگاریمون اونجوری نبود بریم حرف بزنیم

ولی خب یجوریه میگه مسائل مردونه ست منو به چشم بچه میبینه ازم مشورت نمیگیره تو کاراش، درمورد کار و درامدش چیزی نمیگه

چجوری جدی باهاش برخورد کنم

ما سنتی ازدواج نکردیم اخه اصلا خاستگاریمون اونجوری نبود بریم حرف بزنیمولی خب یجوریه میگه مسائل مردون ...

چند ساله اختلاف سنیتون؟

برعکس وقتی ازدواجتون دوستی بوده باید باهم ندار تر باشین

همه حرفای همو بدونین

باهاش میری بازار ببر رو چیزی که میخوای دست بزار بگو اینو بگیر لازم دارم اگه نگرفت اخم کن سر سنگین شو 

مردا تا زورشون نکنی نمی‌خرند تهش طلبکارند که چی برات کم گذاشتم فکر نکنی بعد ممنونت میشه

بفرما جلو ته صف مال خودمه