2777
2789

شوهرم بشدت بد اخلاق و آشغاله و من باردارم چند روز پیش رفتم خونه بابام خواستم بچه رو سقط کنم و طلاق بگیرم ولی فهمیدم می‌تونه ازم شکایت کنه حتی زندان و شلاق هم داره منم با یه نقشه برگشتم 

وقتی برگشتم دیدم اخلاقش بهتره بی خیال نقشه شدم ولی دیشب سر اینکه زیر پیراهنش و پیدا نمی‌کرد شروع کرد به زدن سرو کله من البته ناگفته نماند منم افتادم دنبالش و تا تونستم با لگد زدمش جوری که باورش نمیشد و می‌گفت در حد کیمیا علیزاده میزنی فرار کرد رفت اتاق 

منم رفتم تو اونبکی اتاق تصمیم گرفتم نقشمو عملی کنم تیغ. اصلاح ابرو تازه خریده بودم خیلی تیز بود چشمامو بستم و چند تا کشیدم رو پام اولش فکر کردم خون نیومده یکم بعدش دیدم پام داره میسوزه نگاه کردم دیدم بله خونش داره میاد منم انگشتامو زدم به خون و رفتم گفتم بچمو کشتی افتادم به خونریزی باورش شد 

صبحم پا شدم اومدم خونه بابام الان دیکه راحت میتونم از دست خودشو بچش راحت شم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا از شر این آشغال خلاص نشم دیگه آروم نمیشم صلوات برای جداییم بفرست

اروم باش لطفا یک درصد فک کن نی نیت ب دنیا بیاد میدونید تموم تنش های شما روش تاثیر میزاره بخاطر اونم ک شده اروم باشین 

اروم باش لطفا یک درصد فک کن نی نیت ب دنیا بیاد میدونید تموم تنش های شما روش تاثیر میزاره بخاطر اونم ...

بخدا نمیشه شما که نمیدونید زندگیم و جهنم کرده ازروزیکع باردار شدم تا الان یک روز خوش نداشتم