من یک ساله بخاطر استرس و مشکلاتی که داشتم تنظیم پریود و هورمونام کلا بهم ریخته، طوری که یکبار دو هفته کامل خونریزی داشتم، شهر ما کوچیکه چندبار دکتر زنان و ماما رفتم ولی کارشون خوب نبود. یه متخصص زنان مرد معرفی کردن گفتن کارش عالیه، رفتم چندتا سوال پرسید آزمایش های قبلی مو دید و گفت باید دوباره آزمایش و سونو بدم، بعد گفت جلو مانتو رو باز کنم معاینه کنه. خیلی جوان هم نبود حدود ۵٠ بود. منم باز کردم نمیدونستم میخواد سینه مو معاینه کنه، یهو گفت لباستو بزن بالا، شوکه شذم تازه یادم افتاد دکتر خانم هم که رفته بودم سینه هامو فشار میداد ببینه ترشح داره یانه. خیلی خجالت میکشیدم گفت دخترم دکتر محرمه راحت باش، منم زدم بالا، خودش سوتینمو زد بالا هردو سینه مو محکم فشار میداد، ولی نسبت به دکتر قبلی بیشتر طولش داد. بعدم گفت خوبه ترشح نداری. با وجود اینکه خیلی خجالت میکشیدم ولی گفتم برا این دکتر عادیه و اینم جزو معاینات لازم بوده چون دکترای قبلی هم انجام داذن اینجوری خودمو آروم کردم. ولی بعدا که فکر کردم چرا به خودم نگفت اینکارو انجام بدم؟ خودمم میتونستم فشار بدم. یا اصلا چرا دستکش نپوشید وقتی دید من انقد معذبم. خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم. باز با خودم میگم خوبه حداقل پایین تنه نیاز به معاینه نداشت وگرنه از خجالت میمردم. حس بدی دارم. واقعا اینطور مواقع آدم هنگ میکنه نمیدونه چکار کنه نمیفهمه دکتر منظوری داره یانه. ولی خیلی دکتر کاربلدی هست درمان منم هنوز ادامه داره بنظرتون بعدا دوباره برم پیشش؟ فکر نکنم دیگه معاینه کنه.