2777
2789
عنوان

درمان روده تحریک پذیر 🫁🧠

115 بازدید | 23 پست

دکترا که نمیتونن درمانش کنن  اما عرقیجات چیا میتونه درمانش کنه  کسی بوده ؟؟؟ میگن عرق بومادران خوبه  و روده تحریک پذیر از سردیه روده هاس  باید چیکار کرد،؟

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

من درمان کردمکی گفت درمان نداره؟

همین تاپیک قبلیم گفتن تا اخر عمر 😐  

من علائم روده تحریک پذیر  دارم  باید چیکار  کنم؟

توجه🚨 درامد ماهیانه پنج ملیون ب بالا شروع با پنجاه ملیون میتونی با من ب درامد عالی برسی و زندگیت رو متحول کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین تاپیک قبلیم گفتن تا اخر عمر 😐 من علائم روده تحریک پذیر دارم باید چیکار کنم؟

دکتر فوق تخصص دستگاه گوارش رفتم

چندتا قرص و قرص تقویت سیستم گوارشی داد اوکی شدم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

دکتر فوق تخصص دستگاه گوارش رفتمچندتا قرص و قرص تقویت سیستم گوارشی داد اوکی شدم

میشه قرصاتو بگی چیا بود

میشه قرصاتو بگی چیا بود

برا چند سال پیشع

فقط یکیشو یادمه اسمش بیستیمال بود فکر کنم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

دکتر فوق تخصص دستگاه گوارش رفتمچندتا قرص و قرص تقویت سیستم گوارشی داد اوکی شدم

تهرانی؟؟ 

نه خوزستان

کلونسکوپی یا اندوسکپی کذدی؟؟؟  

من ازمایش دادم گفت چیزی نیس 

باید ی دکتر خوب برم دارو بده

کلونسکوپی یا اندوسکپی کذدی؟؟؟ من ازمایش دادم گفت چیزی نیس باید ی دکتر خوب برم دارو بده

کلونوسکوپی

و عکس ۴روزه فکر کنم

ی قرصایی دادن خوردم ساچمه داخلش بود روز سوم و ۷فکر کنم دقیق یادم نیست عکس برداری کردن ببین موقعیت ساچمه ها چطوره

این قرصم بود

قرصای دیگه هم داد ولی متاسفانه یادم نیست اسمشون