2777
2789
عنوان

یه نفر عاشقانه دوست دارم میخوام دل بزنم دریا طلسم براش بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 65 پست
بچها منم یکیو خیلی دوست دارم اونم عاشقمه ولی این وسط خانوادش مانع شدنو نمیزارن براشون دعا بگیرم ؟؟از ...

ان شاءالله قسمت هم باشید 

یه واسطه بفرستید با خونواده هاتون صحبت کنن یه بزرگتر که خونواده قبولش دارن

👣

بخدا قسم بدون ذره ای دروغ 

من پارسال همین حدودا درگیر شده بودم فقط میگقنم برگردع دیگه هیچی نمیخوام هیچی حدودا ۲۰ میلیون بخدا قسم هزینه از طلسم ماهی و قلب گوسفند و نمیدونم روی طلا و روی نقره و نمیدونم دود کردنی تو قبرستون چ کارا چ کاراااااا ک من نکردم فقططططط ولی ولی نششد نشد نشد نشد خدارشکر ک نشدخدارو صد هزار بار ک نشد بخدا بعضی چیزا قسمته بعضی چیرا رو خدا فقط دو نباید اصرار کرد شاید مصلحتی توشه بعدا فهمیدم حدودا ۱ ماه پیش خدا چ رحمی بهم کرده چ کاری خوبی کرده بودم گ این اتفاق نیفناد اصرار نکن خواهش میکتم اصرار به هیچ چیزی نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شاءالله قسمت هم باشید یه واسطه بفرستید با خونواده هاتون صحبت کنن یه بزرگتر که خونواده قبولش دارن

ممنونم گلم 

گوش نمیدن لجن خیلی خصووصا پذرش

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

یعنی جن ها باعث میشن بهش برسی؟ جن ها پسره هم اذیت میکنن؟

عزیزم جن همه غلطی میکنه آخرشم اکثرا فقط مشکل به مشکلت اضافه میشه اون جیزی هم که میخواستی نمیشه بیماری تشنج اعصاب گرفتاری  ....

بخدا قسم بدون ذره ای دروغ من پارسال همین حدودا درگیر شده بودم فقط میگقنم برگردع دیگه هیچی نمیخوام هی ...

دقیقا خدا یه چیزایی رو میبینه که ما نمی‌بینیم خدا به همه چیز آگاهه چون ما اون قدرت رو نداریم فقط اصرار میکنیم

👣

درک میکنم اماخواست خدانباشه نمیشه بعضیارم تونگاهمون بزرگ میکنیم چقدزیاده عاشقایی که کارشون به طلاق ک ...

بخدا همه رو میدونممم میفهمم چی میگی ولی انگار اصلا دیوونه شدم عقل تو سرم نیست هرچقدرر بیشتر بی محلی میکنه و تف تو روم نمیندازه من دیوونه تر میشم

منم مثل شما بودما ولی من کوتاه اومدم وقتی کسی قسمتم نیست چرا اصرار کنم منم مثل شما دیونه وار یکی دوست دارم ولی احساس کردم خواست خدا نیست که بهم بده منم سپردم به خودش 

برای آرامش دلم دعا کنید🙏

👣