2777
2789
عنوان

بچه ها واسه ییوست دیگه چیکارا کنم

81 بازدید | 19 پست

من سندرم روده تحریک پذیر دارم ، چند وقتی بود اینطوری نگرفته بود الان سه روز کامله  دارم میترکم اعصابم بهم ریخته امروز اخرین وعدم صبحانه بود دیگه اصلا میل نداشتم 

دو روزه شربت منیزم خوردم اثر نکرد ، انجیر خاکشیر ورزش کره هیچی اثر نکرد 

قبلا اینطور وقتا قرص سی لاکس مصرف می‌کردم خوب بود عصر دو تا خوردم فعلا تاثیری ندیدم 

شیاف گیلیسیرین چطوره؟ تاثیرش حتمیه؟ قیمتش چنده بدون نسخه میدن؟

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من IBS داشتم فقط وقتی یه مدت صبح ها قهوه خوردم خوب شد برای یبوستت قرص بیزاکودیل قوی تره ۲تا باهم بخو ...

روغن زیتون عالیه به مامانم میگه قبول نمیکنه اهمیت نمیده 

اره مثلا قهوه ترک رو من خیلی اثر میکرد 

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

میوه بخور. حتی میوه خشکایی مث زردآلو، انجیر، آلوسیاه، توت.

سبزیجات حتماً کنار وعده هات داشته باش.

غذا میخوری یکی دوقاشق روغن زیتون بریز.

از غذاهای خشک مث برنج، ماکارونی اینا پرهیز کن.

میتونی برگه خشک زردآلو روهم با انجیر خشک داخل آب با یه کوچولو شکر بجوشونی سرد شد بخوری.

پودر پیدرولاکس از داروخونه بگیر مصرف کن هرروز ناشتا.

پیاده روی و تحرک داشته باش 

حتماً.

دائم الخسته‌.

روغن زیتون عالیه به مامانم میگه قبول نمیکنه اهمیت نمیده اره مثلا قهوه ترک رو من خیلی اثر میکرد

شربت لاکتوز از روغن زیتون بهتره عوارض هم نداره 

دوتا قرص بیزاکودیل بخور 

با سه قاشق شربت لاکتوز 

اسهال تضمینی