2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم سبزیش باید زیاد باشه نخود ولوبیاشو ازقبل خیس کن بزار بپزه اگه دوس داشتی یه کم بلغورام بریز داخلش بزار جا بیفته آخرسرم از نعنا داغ وپیاز داغی که درست کردی یکم بریز داخلش بزارجابیفوفته رشته ام رشته اصفهان بریز  عالی می شه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

دو تا پیاز بزرگو رنده کردم چهار پنج تاام سیر ریز خورد کردم توش سرخ کردم بعد بهش نمک زردچوبه و فلفل سیاه زدم یه قاشق نعنا خشک بهش اضافه کردم تفت دادم بعد نخود و لوبیای پختمو و عدسو بهش اضافه کردم اب ریختم گذاشتم یه جوش بخوره بعدش سبزی اشو اضافه کردم بیست دقیقه ام اون جوشید با در باز بعدش رشته رو اضافه کردم و هم زدم تا قشنگ بپزه ابش نه باید کم باشه نه زیاد بعدش کشکو اضافه کردم و ۵دقیقه بعدش زیرشو خاموش کردم برا روشم نعنا داغ درست کردم و پیاز داغ و سیر داغ عالی شددد

یعنی فقط با اسفناج درست میکنین؟

بیشترش اسفناج بقیش کمتر ولی مامانم معمولا فقط اسفناج ما تو خود اش کشک رقیق یا ساییده میریزیم مزش عالی میشه میپزه تو اش ولی دیر میریزیم مزش تیز نشه پونه هم میریزیم ما

من فقط میدونم همه حبوبات و آب‌پز من از قبل همینو بلدمنعنا خشک سس مایونز اینا و رشته

سس مایونز برای آش؟؟😐

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫