2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گذاشتم

اسی جدای از لباست چقدر اندام قشنگی داری😍😍😍

فقط ساق پات چرا اونطوری افتاده؟

عکس ادیت شده؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
اسی جدای از لباست چقدر اندام قشنگی داری😍😍😍فقط ساق پات چرا اونطوری افتاده؟عکس ادیت شده؟

نه والا ادیت نکردم بدنمو خواهر🥲 پامم رفته زیر لباسم اونجوری شده 

قربونت برم 🥲♥️♥️♥️ لطف داری 

ممنون از نظرت

نه والا ادیت نکردم بدنمو خواهر🥲 پامم رفته زیر لباسم اونجوری شده قربونت برم 🥲♥️♥️♥️ لطف داری ممنون ...

فدات😘

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
چقدر عجیب چرا ان کارو کرده واقعا؟ شبیه سریالا شده داستانتون

من چند بار خواستم زندگی مو تعریف کنم همش میگم کسی باور نمیکنه میگن فیکم

شاید باورت نشه این فقط ۱۰ درصده از عجایب زندگیمه

یجوریییییی دارکه 

ببین من از بچگی رمان میخوندم و خیلی رویاپرداز بودم همیشه دوست داشتم زندگی خاصی داشته باشم مثل رمانا

حالا اگر اسم زندگیمو رمان بزارم فقط میگن اینهمه بدبختی برای ی دختر زیاده پیاز داغشو زیاد کرده و جذابیتی نداره

‌‌‌

من چند بار خواستم زندگی مو تعریف کنم همش میگم کسی باور نمیکنه میگن فیکمشاید باورت نشه این فقط ۱۰ درص ...

یه تاپیک بزن داستانتو تعریف کن 

بعدش منو یا لایک کن یا تگم کن دوست دارم بخونم واقعاااا 

منم خیلی رویا پرداز و هپروتیم 🥲🤣

من خیلی از خواهرم کوچیکترمولی خواهرمم دهه ۸۰ ایه ولی زود ازدواج کردکلا جلو خودش بزرگ شدم ما مذهبی ای ...

قربون دلت برم من🥲🫂🩷

چقد برات سخت بوده 💔🥲

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

یه تاپیک بزن داستانتو تعریف کن بعدش منو یا لایک کن یا تگم کن دوست دارم بخونم واقعاااا منم خیلی رویا ...

نه بابا میترسم شناسایی شم

ببین یجای داستان یجوری غیرقابل باوره تو فیلمای ترکی هم قفله🤣🤣🤣مثلا اینکه ی تجاوزی که بهم شد در واقع فقط ی نفر اومد جلو 

ی تجاوز برنامه ریزی شده از طرف ۵ نفر بود که یکیش دوستم بود😊بخدا اگر منو کسی نشناسه باور نمیکنه که 

کاربری عزیزمو هم از دست میدم

‌‌‌