2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8635 بازدید | 324 پست
اینکه حوصله نداری دلیلی نمیشه دروغ بگی بری کسی هم چیزی بهت نگه

دروغ بگم؟؟؟ به چه دلیل؟؟ چرا فکر میکنی مردم دروغ میگن؟؟ به قبر امام حسین چیزی جز حقیقت نگفتم تازه اوندم چیزاهایی خوبسو گفتم بقیشو بگم پشمات میریزه ! 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

کاشکی ادامه پیام های اون کاربر رو میخوندی که از منم عذر خواهی کرد بابت اشتباه فهمیدنش ...ما خودمون ه ...

اتفاقا من خودم همه نظراتو خوندم شما دیگ نظر ندید عالیه😂

روزی همه ایران به وحشیگریاتون پی میبرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماشالا چند صفحه رو جلو بردن از خودشون تعریف کردن😂😂🤦‍♀️خو یه تاپیک بزنن از خودشون تعریف کنن😂😂اخه ...

ای گلار فقه اوچه که نوش وی راجبه گلونی ههه وووری جم کو حالمونه وه یک زیی گلونی مال لره تو الیس پروفایلت تا عیارت ره بالا لر صاحب گلونیه 

نوشت وی عراق و سوریه عراق و سوریه کینه ایسا هر چی زه ری زمین ووردارین آگین زه ایمانه مثل چفیه عربا او پیا عرب شکایت نامه هی سی چفیسو نوشت وی 😂😂

اوسه که لر گلونی پوشی و قدیمی تری قوم ایران وی اینو ناونسن گلونی چیده فک کنه مردم خرن یا لر اله روسری یا فرهنگ قومس برسه وه دس دو تا جیجه علل خصوص پانکردیسم!!!!

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
نه بابا؟؟میخوای کاربری عمه تو بده رو عمه ت ریپ بزنیم

نگاه چقدر سمجی؟؟؟الان چه ربطه به عمه من داره؟؟؟ وقتی نمیدونی چیزی بگی چرا پای عمع رو میکشی وسط نامسلمون ؟؟😂😂😂 خدایی عقلتو گذاشتی بانک داری سودشو میخوری😂😂 از اول تا اخر داری به من توهین میکنی ولی اندکی برام نیست 😎 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من فکر میکردم میشه رامش کرد ولی اصلا به حرف من نیست و تقی ب توقی میخوره عصبی میشه یا وقتی سر یه چیزی ...

بگو الکی نخندیدم به این خندیدم بعد دوباره بخند

لر کجاست 

سعی کن با مادرش خوب باشی لرا مادر دوست ان

باهاشون بگی بخندی اهل رفت و آمد باشن که باهات خوب میشن 

اتفاقا من خودم همه نظراتو خوندم شما دیگ نظر ندید عالیه😂

اره کار خوبی میکنی خوب دقیق بخونشون چون به دردت میخوره بیشتر با قومیتت آشنا میشی ...این همه ادم توهین کردن به قوم لر جالب اینجاست فقط رو من ریپ زدی حتی چیزی به استارتر نگفتی 😉😉😉 

دروغ بگم؟؟؟ به چه دلیل؟؟ چرا فکر میکنی مردم دروغ میگن؟؟ به قبر امام حسین چیزی جز حقیقت نگفتم تازه او ...

خب که چی؟

ماهم دوربرمون از هم قومیای شما هست 

هستن کسایی که ادمای واقعا خوب. و ادمای واقعا بدی هستن 

ولی خداشاهده یک بار هم تو هر تاپیکی که راجب کردا بود نظر ندادم چون نمیشه جمع بست 

ولی شما چی ؟؟؟ فقط منتظرید که تاپیک راجب ما زده بشه چه چیزها که نمیگید 

کاشکی ادامه پیام های اون کاربر رو میخوندی که از منم عذر خواهی کرد بابت اشتباه فهمیدنش ...ما خودمون ه ...

😂

تو خودت پول میدی شر میخری

میای تو تاپیک لرها بی ادبی میکنی

ادعات میشه نه؟؟

پس هنوز لرها رو نشناختی

دوست من خودش لر هست با لر ازدواج کرد رفت لرستان شوهر اصلا اجازه تماس با دوستاش رو نمی داد یکبار با ت ...

شوهر من لرستانیه اصلا اینجور نیست ربطی نداره 

قرار نیست شوهرای بددل مال یه قومیت باسن 

این دریوریها رو من فقط تو نینی سایت میشنوم

حالا یکی شوهرش ترک باشه فارس کرد  بلوچ عرب بختباری. اصلا نباید بددل باشه پس

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خب که چی؟ماهم دوربرمون از هم قومیای شما هست هستن کسایی که ادمای واقعا خوب. و ادمای واقعا بدی هستن ول ...

اها عزیزم کاش یکبار دیگه پیام من رو بخونی من گفتم یدونه خواستگار داشتم از لرستان نه کل لر ها خواستگار من بودن ! اسمی از کل لرها بردم؟؟

اره کار خوبی میکنی خوب دقیق بخونشون چون به دردت میخوره بیشتر با قومیتت آشنا میشی ...این همه ادم توهی ...

اومد نظر بپرسه شماهم که منتظر

نیازی ندارم با عقده گشایی های شما با قومم اشنا شم 

دارم میبینم اگر خوب و اگر بد هستیم دست کم مثل شما نیستیم

😂تو خودت پول میدی شر میخریمیای تو تاپیک لرها بی ادبی میکنی ادعات میشه نه؟؟پس هنوز لرها رو نشناختی

چرا اتفاقا با وجود همچین تاپیکی خوب شناختمشون!

اها عزیزم کاش یکبار دیگه پیام من رو بخونی من گفتم یدونه خواستگار داشتم از لرستان نه کل لر ها خواستگا ...

از ادمی که خودشو میزنه اون راه خوشم نمیاد

خوب منظورم متوجه میشی ولی.....

سره شب یه نفر راجبه کردا تاپبگ زده بود من یه تنه طرفداری کردا رو کردم برو از همشهری هات که صفحه های اول پست گذاشتن بپرس در صورتی که یه لر تو تاپبگ نبود  و توهینی از جانب لرا نبود 

الان تاپیگ  راجبه لر ها بود چند تا کاربر همیشگی کرد اومدین و بی احترامی کردین پس منم دلیل نمیبینم روس خوشی بهتون نشون بدم دیگه ریم نزن مرسی خیلی ام با دوستات بچه بچه نکن تو خودت ته سنت ۱۹ اصلا گیریم ۲۰ سالته منم ۱۹ سالمه و بقیه دوستاتم همین سن 

ما با شما برادری نداریم فهمیدین شب خوش

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
چرا اتفاقا با وجود همچین تاپیکی خوب شناختمشون!

فرصت آشنایی خوبی بود که ماهم شماهارو بشناسیم

هرچند قبلا حسابی از ادب و شخصیت نداشته شما فیض بردیم