2777
2789
عنوان

زن داداشم زنگ زد به من فحش های زشت دادوقطع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 68 پست
عزیزم خودت باید به یه جای برسی شوهر غیره رو ول کن خانوادتم که بدرد نمیخورن فقط خودت خودتو بکش بالا ا ...

دقیقا دیگه همین هست.

بنظر شما برم خوابگاه وسرکار؟تا بتونم یک جایی رو مستقل کرایه کنم،منظورم شهر دیگه ای هست.

من قبلاً روزی۱۵ساعت کار میکردم وروی پای خودم بودم الان۳۰سالمه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه فایده داره دیگه وقتی زندگی من تباه شد این وسط.توی تاپیک توضیح دادم که چه بلاهایی سرم اومده.

خدا برات جبران کنه💕🌸

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

دقیقا دیگه همین هست.بنظر شما برم خوابگاه وسرکار؟تا بتونم یک جایی رو مستقل کرایه کنم،منظورم شهر دیگه ...

اگه سخته تو اون خونه باشی بنظرم فکر خوبی هست  بعضی کارها شبانه روزی هست 

فقط میترسم خانوادت برات حرف دربیارن

من جای تو بودم برای ارامش خاطرم قطع رابطه می گردم با همشون هیچکدوم سلامت روان ندارن

دقیقا الان همینطوره.

با داداشام وزنش کلا دیگه حتی سلام علیک هم ندارم الان۲ساله.

مابقی اعضای خانواده هم در حد توی خونه صحبت داریم.

کلا اتاقمم جدا کردم.

می‌خوام برم مجدد سرکار مثل گذشته حداقل روی پای خودم باشم.

این سه سال هم بخاطر ضربه های روحی که خوردم دیگه توان نداشتم.اما دیگه می‌خوام شروع کنم وحتی برم یک شهر دیگه.

دقیقا الان همینطوره.با داداشام وزنش کلا دیگه حتی سلام علیک هم ندارم الان۲ساله.مابقی اعضای خانواده هم ...

چند سالته ؟

می تونی خودت بری یه شهر دیگه خونه بگیری ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
فقط خودتو نجات بده همین دلتم برای هیچکدوم نسوزه

می‌خوام همین کار کنم.

مجدد برم سرکار مثل قبل وزندگی جدا.

احساس میکنم اطرافیانم خیلی بهم ضربه زدن هرچند خودم یک قسمتی مقصر بودم که روی کمکشون حساب کردم ولی خیلی بدتر شد.

می‌خوام همین کار کنم.مجدد برم سرکار مثل قبل وزندگی جدا.احساس میکنم اطرافیانم خیلی بهم ضربه زدن هرچند ...

این جماعت ضربه نزنن کمک پیشکش 

دورت پر ادم سمیه 

فقط مستقل شو

سر چی نامزدیت بهم خورد؟

اولی بخاطر یک دعوای کوچیک که من فکر کردم میتونم به خانوادم بگم بعد ۳سال خریت کردم وگفتم ودعوای بزرگی شد واز یک سوراخ متأسفانه من دوبار گزیده شدم،فکر میکردم عاقل شدن و....زهی خیال باطل.

دومی هم زورکی بود واصلا اون آقا منو نمیخواست،متاسفانه مادرم تا دیده زندگی من بهم خورده،رفته بوده خونه خواستگار قبلیم وگفته بوده دخترم میگه بیاید و.......

خانواده من از شرایط روحی من استفاده کردن بخاطر پول،شهرت و....دختر رو ننگ میدونن.

اگه سخته تو اون خونه باشی بنظرم فکر خوبی هست بعضی کارها شبانه روزی هست فقط میترسم خانوادت برات حرف ...

نمیدونم ولی الان بدون در آمد سخته،من حتی یک پول شارژ با هزار منت میگیرم.

نه جایی میرم.نه خریدی.نه چیزی.میترسم از آینده بدون پس انداز باشم ومشکلات حادتر بشه الانم۳۰سالمه.چون خانواده درست حسابی ندارم که پشتم باشن.

این جماعت ضربه نزنن کمک پیشکش دورت پر ادم سمیه فقط مستقل شو

خودمم هرچی زمان میگذره و بیشتر فکر میکنم بیشتر متوجه میشم که چه جور خانواده ای دارم.

نمی‌دونم کل پست های من خوندین یانه.