2777
2789

سهم هر عزیز هفت حمد♥️ 

التماس دعای فرج🤲🫀

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب کبری(س)🌺

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

خانم‌های عزیزم لطفا یک صلوات واسم بفرستید به نیت حاجت رواییم آرامش بهم برگرده مشکلم حل بشه 🙏😭♥️

انشالله خداوند متعال صدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهمخانم‌های عزیزم لطفا یک صلوات واسم بفرستید به نیت حاجت رواییم آ ...

برات هفت تا حمد میخونم صلواتم میدم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای شفای هستی دعا کنید مهربونا🥲❤️

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️

خوندم ان شاء الله همه مریضا لباس عافیت بپوشند برای سلامتی خانواده‌ام دعا کنید ممنونم 🙏🌹🌹

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
فدات بشم ممنونم قربونت

😘زنده باشی

برای شفای همه بیماران مخصوصا دخترعموم دعاکنید😞😞😞..خداحاجت دلتون بده

چشم

بی اشک عزیزدلم🌺

😍😍♥️♥️