2777
2789
عنوان

برای جهیزیه چه جوری به نامزدم بگم

201 بازدید | 32 پست

امروز رفتم یخچال های مختلف نگاه کنم از دوو داشت تا جی پلاس و هیمالیا و ال جی و اسنوا من گفتم دوو بگیرم ال جی 185 میل بود 4 دره نامزدم گفت یخچال مهمه باید ال جی بگیری ولی من خجالت میکشم از مامان بابام چه جوری بهش بگم اگر قراره ال جی بگیرم خودش پول بده بهم تا ال جی بگیرم که زشت نباشه؟ 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

خیلی راحت بگو نمیتونم از والدینم توقع داشته باشم هم جهیزیه بدن هم برند مورد انتظار شما رو 

اگه ال جی بخواییم باید خودمون بخریم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی راحت بگو نمیتونم از والدینم توقع داشته باشم هم جهیزیه بدن هم برند مورد انتظار شما رو اگه ال جی ...

مجبورم بگم بهش ولی خجالت میکشم 

رسم ما اینه داماد سه قلم بزرگ گاز و تلویزیون و نصب همه کابینت و کمد ها رو خودش میگیره توام بگو بگیر ...

خودش خونه داره کامل دیزاین کرده توقع داره بهترین جهیزیه رو ببرم 

مجبورم بگم بهش ولی خجالت میکشم

اصلا خجالت نداره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ال جی خیلی گرونه خانوادت گناه دارنمن ۳ ماه پیش گرفتم ۱۴۰ الان شده ۱۸۰البته به عهده شوهرم بود یخچال

تو دل خودمم ال جی بود دوست داشتم ال جی باشه 

خیلی راحت بگو نمیتونم از والدینم توقع داشته باشم هم جهیزیه بدن هم برند مورد انتظار شما رو اگه ال جی ...

عزیزم میشه سوال ازت کنم 

به هیچ عنوان  به ههههههههیچ عنوان قصد توهین با چیز دیگه ای ندارم فقط خیلی برام سوال شده

شغل شما چیه؟ اخه هروقت میام سایت چه صبح چه شب شما انلاین هستین؟ شغلتون چیه که اینقدر تایم ازاد دارین

شرمنده بازم میگم واقعا قصد هیچ گونه جسارتی ندارم 

واگه ناراحت شدین پیشاپیش عذرخواهم 

چرا وسایلی که پدر و مادرتون باید تهیه کنن رو همراه داماد پسند و انتخاب میکنی؟اشتباه از خود بوده

تو خریدا دوتامون هستیم که سلیقه دوتامون باشه ولی انتظار نداشتم درکم نکنه