2777
2789
همه چی کلا هر جا میرم به بن بست میخورم

بس که همه چی را عالی میخواهید .من بعد ۵ سال وردستی تازه را دادن دستم.ما دهه شصتی ها خیلی سختی میکشیدیم ولی پا پس نمیکشیدیم.سخت کار میکردیم ویادمون داده بودن زندگی را خودت باید بسازی بدون حرف زدن یادمون داده بودن.چون هیچی واسمون فراهم نکرده بودن عادت نداشتیم به اینکه چیزی بهمون بدن

حق داری برای همین هم سن های تو حاضر به زحمت کشیدن نیستن و دنبال لقمه اماده و شوگر ددی شوهری هستن

ولی من اینجوری نیستم واسه آیندم خودم تلاش میکنم

من به خودم ایمان دارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چی کلا هر جا میرم به بن بست میخورم

خوب شما خیلی جوونی خواهرم

من یکی از دوستانم که از من بزرگترم هست، یه رشته ای رو خونده بود که بعد فارغ التحصیلی دید به دردش نمیخوره، دوباره کنکور داد و یه رشته خوب از دانشگاه خیلی خوب قبول شد

یا دخترخاله ام ارشدش رو یه رشته دیگه داد

تلاش کنید کلی آدم تو دنیا حسرت اینو دارن برگردن به این سن و‌ راه درستو انتخاب کنن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
اول راههزندگی تو ایران سخته صبور باش

زندگی تو همه جا سخته

تلاش میخواد، همت میخواد، بلند شدن بعد شکستن میخواد، ناامید نشدن میخواد. وگرنه هیچ جایی هیچ کسی بدون تحمل سختی ها به جایی نمیرسه.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خوب شما خیلی جوونی خواهرممن یکی از دوستانم که از من بزرگترم هست، یه رشته ای رو خونده بود که بعد فارغ ...

بله حرفاتون کاملا درسته 

ولی مشکل من اینه که هیچوقت راهمو پیدا نکردم اول آخر نفهمیدم کجا برم موفق میشم هزار تا راه میاد ذهنم ولی نمیدونم سمت کدوم برم آیندم روشن تر میشه

من به خودم ایمان دارم...

زندگی تو همه جا سختهتلاش میخواد، همت میخواد، بلند شدن بعد شکستن میخواد، ناامید نشدن میخواد. وگرنه هی ...

قطعا همینطوره.

اما نمیشه هم انکار کرد که کشور ما الان شرایط خیلی سختی داره و جوونا فشار زیادی تحمل می‌کنن

بله حرفاتون کاملا درسته ولی مشکل من اینه که هیچوقت راهمو پیدا نکردم اول آخر نفهمیدم کجا برم موفق میش ...

من میفهمم چی میگید

چون خودمم تو بیست و‌ خوردن ای هستم و دارم کم کم شغل انتخاب میکنم

واقعیتش اینه که اول آدم باید ببینه از دنیا چی میخواد

و تا اینو پیدا نکنه، بهترینهارو هم داشته باشه راضی نمیشه

مادرم من معلم هستن، عاشق عاشق واقعی شغلشون

اصلا مدرسه که میرن انگار یه جون به جونشون اضافه میشه

چون میدونن چرا دارن میرن و چی میخوان

چون با بچه ها دوست شدن و کیف میکنن وقتی دانش اموز میگه خانم با این برنامه جدید، نماز دارم میخونم

خانم رفتارم با پدر مادرم بهتر شده و...

شکر خدا 

پس اول به این فکر کنید که نهایتِ نهایتش چی میخواید از دنیا