2777
2789
عنوان

خاک بر سر هم چین مادری متنفرم ازش

212 بازدید | 12 پست

می‌دونه من رو نامزدم و خانوادش حساسم میگه اون دختره خوب بهت گفت اینجوری خواهر نامزدم میگه ، یا گذشتمو میاره با حرفاش وسط تیکه میزنه حالم ازش بهم میخوره میخواستم کمکش باشم مهمونی بده ولی دیگه کاریش ندارم مریضم کرد

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نفهمیدم مگه چی بهت گفته؟

خواهر نامزدم گفت دختره بهت گفت فلانی این ماه به دنیا اومده همون ماه تولد من تند خون من بدم نمیاد ولی از این ازش بدم اومد گفت دختره خواهرش و 

رو خانواده ایی که هنوز باهات نسبت ندارن انقد غیرتی شدی که ازمامانت متنفر باشی چون به خواهر دوز پسرت گفته اون دختره؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
رو خانواده ایی که هنوز باهات نسبت ندارن انقد غیرتی شدی که ازمامانت متنفر باشی چون به خواهر دوز پسرت ...

دوست پسرم نیست نامزدم چندین سال بله خیلی دویشون دارم

دوست پسرم نیست نامزدم چندین سال بله خیلی دویشون دارم

هرچه قدر خوب باشن جای خانواده ادم ونمیگیرن

ازمن گفتن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
هرچه قدر خوب باشن جای خانواده ادم ونمیگیرنازمن گفتن

بله نمیگیرند این که مشخصه ولی مادر من ذاتش بده میخواد لج منو در بیاره دختره چیه خانواده عشقمه

عزیزم من متوجه نشدم؟ یعنی چون مادرتون به خواهر نامزدتون گفته اون دختره ب مادرتون کثافت میگید؟ ب خاطر اینک فقط گفته اون دختره؟ مادرته ها دخترع خوب اگ دوستت نداشت ۹ ماه نگهت نمیداشت توو شکمش دوسال شیر بت نمیداد و ترو خشکت نمیکرد بعد چون این مادر به یه دختر غریبه ک خواهرع نامزدتون که هنوزم عقد نیسید گفته اون دختره! میگی بش کثافت؟؟ عزیزم روو خودت کار کن. خدا می بینه و من بشدت باور دارم دلشکستنه مادر بدجور تاوان داره. بعد سما وار. زندگی شو ببین همین خاهر شوهر چجوری نمیذاره اب خوش از گلوت پایین بره! ادن وقت پناهومیبری ب همون مادر .‌اینو کسی بهت میگه ک قبلا خیلی مدل تو طرز فکر و لحنش بود. هیچوقت خانوادتو حتی بد ترین خانوادتو ب پای بهترین ادمای غریبه نده. بوقتش میفهمی بهترین دوستت بهترین همسرت و... از بدترین اعضای خانوادت برات بدترن . فقط کافیه شرایطش پیش بیاد

عزیزم من متوجه نشدم؟ یعنی چون مادرتون به خواهر نامزدتون گفته اون دختره ب مادرتون کثافت میگید؟ ب خاطر ...

ببین عزیزم من خودم خیلی خانوادم عزیز برام نامزدم چندین سال دیگه خیلی دوسش دارم خانوادشم همین طور اره خواهر شوهر حسوده قبول دارم حتی خواهر نامزدمم دیدم بهم تیکه انداخته یا حسادت کرد ولی مادر من از عمد به اون میگه اون دختره که حرص من در بیاد به هرحال من احترام دارم براشون و حتی اگر به من بدی هم کنن من جلو این آدم نمیگم که بزنه تو سرم 

بعد چند روز همش اسم اون آدم قبلی که شاید ده سال پیش من یک با با یه پسر ی بیرون رفتم برا آشنایی اسم شو میاره نه که مستقیم غیر مستقیم 

ببین عزیزم من خودم خیلی خانوادم عزیز برام نامزدم چندین سال دیگه خیلی دوسش دارم خانوادشم همین طور اره ...

عزیزم بخدا درکت میکنم تاپیکامو کاش بخونی ببینی همین همسر عزیزع بنده اوایل نامزدی چجور عین پروانه دورم میگشت خاخرش بهترین طلاهارو ب انتحاب خودش با پول همسرم برام گرف مادرمم منو خیلی دیوونه میکرد همس توو دلم بهش فحش میدادم میگفتم کاش زودتر از دسش فرار کنم 😢 تا بعد دوماه خاهر شوهرم از حسادت اومد زندگیم بهم زد تازه قشنگم میگف من حسودیم میشع و همسرم هر چقدم دوسم داشت اما باز حرف خاهرش رووس تاثیر داشت منی ک تو. خونمون قُلدری میکردم عین یع گنجشک زخمی اسیر دست این خواهر برادر بودم بعد ۶ ماه از عقد کتکم زد همسرم . دقیقا همون مادر بدم رید ب هیکلشون پشتمو گرف و.. ولی من باز بخاطر حرف فامیل وارد زندگی شدم. فقط بدون دخترع گل که یع روز همین خانوادت پشتتو میگیرن و نمیذارن کسی بهت از گل کمتر بگه. پسر مردم همون پسرع مردمه مطمئن باش توو شرایط خاص اونم خانوادشو حرفشونو شاید اولویت قرار بده. هیچوقت شاید بخاطر تو دلع مادرشو نشکنه. فقط بذار دعای خیر متدرت هر چقدم بد پشتت باشه .  بازم میگم درکت میکنم اما از وقتی بچه ی دوماهم سقط شد و کلی داغون شدم فهمیدم ادم سنگ باشه اما مادر نباشه

مادرت هر چقدم طعنه بت بزنه تهع تهع قلبش خیلی دوستت داره

عزیزم بخدا درکت میکنم تاپیکامو کاش بخونی ببینی همین همسر عزیزع بنده اوایل نامزدی چجور عین پروانه دور ...

الهی بگردم برات چه قد چالش تو این زندگی هست واقعا خواهر شوهر حسود منم خواهرش خیلی بهش محبت کردم تولدش طلا خریدم یه دونه. از این ۳۰۰ سوتی ها با شومیز بعد انتشار داشتم. امروز بهم پیام بده دوباره تشکر کنه نکرد من به خاطر همسرم کردم ناهار مهمونش کردم ، تازه گفت من دلم میخواد یکی مثل داداشم پیدا بشه برام ، میفهمم چی میگی باید دوری دوستی کرد فقط سعی کن شوهرت با دلش راه بیای تو رابطه کلامی بغل مردا زود محبت ببینن وابسته میشن ، من خواهرش اینجوری کرد ولی خدا شاهده یه کلام به این مادرم نگفتم که شر نشه یه کلمه به چیزی گفت اونو گفتم عصری گفت اون دختره اینجوری گفت دعوامون شد حسابی چیکار کنم از دلم نمیره بیرون حرفاش اسم اون آدم قبلی که بود آورد مثلا یه حدیث میگه اسم اون طرفم توش بود خیلی زورم میگیره ا

زش