2777
2789

هی اخبار منفی راجب منظقه میخونه و اینک آخرش خودش دیونه میشه هیچ  منم دیونه میکنه 

همش از جنگ و تجزیه  و گرونی وفلان و بهمان حرف میزنه اونقد استرس بهم میده حد نداره 

همش دعوامون میشه میگم نخون ترو خدا ول نمیکنه بیخیال نمیشه گوشیش به لطف خدا شکست خالا با گوشی من همش در حال سرچ این چرت و پرتاست😪😪اینم از معضلات من بخدا کی باورش میشه دلیل اغلب دعوا هامون این چیزاس🥴🥴🥴

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از گوشی و لپ تاپ میخونه 😂اصن اخبار تلوزیون قبول نداره

یک بار یکی از همکلاسیهام زنگ زدم درس بپرسم اصلا صدا به صدا نمیرسید اونم باباش با صدای بلند اخبار گوش میکنه فکر کن صدا تلویزیون خیلی زیاد بود اول فکر کردم دعوا هست بعدا خودش توضیح داد 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺