2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم نماز بخونم اما

329 بازدید | 83 پست

سلام خدمت خانمای گل سایت

راستش من از وقتی که به سن تکلیف رسیدم کلا درست و حسابی نماز نخوندم بعد یه مدتم کامل گذاشتمش کنار...

الانم چند وقتیه دارم دست و پا شکسته میخونم ولی بازم به دلم نمیچسبه...

راستش همش احساس گناه و سنگینی و تپش قلب دارم ولی اصلاااااا نمیتونم نماز بخونم این واقعا داره عذابم میده.

مطمئنم اگه نمازمو بخونم کلی از زندگی میوفتم جلو ولی انگار یه نیرویی جون و توانمو ازم میگیره و نمیزاره بخونم نمازمو...

تروخدا اگه کسی دلیلشو میدونه یا روشی بلده بیاد بگه 

الانم باورم نمیشه جای اینکه پاشم بخونم نمازمو دارم تاپیک میزنم...

یعنی در این حد در توانم نیست...

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

از امام زمان کمک بخاید 

باهاشون درددل کنید 

مطمین باشید کمکتون میکنن

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از امام زمان کمک بخاید باهاشون درددل کنید مطمین باشید کمکتون میکنن

خیلی کردم

ولی انگار نمیشه😔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

۵ دقیقه قبل اذان وضو بگیر

تا اذان دادند شروع کن به خوندن

اولش به حضور قلب و لذت فکر نکن

اولش سخته

کم کم برات عادت و مایه لذت میشه

من خودم وضو گرفتن برام خیلی سخت بود

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

همینا رو به امام زمان بگید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

چون اول راهیی شیطون داره گولت میزنه شیطون قسم خورده تا آخرین لحظه فریب بده 

عب نداره ادامه بده به نمازهات 

اینم بدون خدا توبه پذیره با آغوش باز تو رو می‌پذیرد مطمئن باش

قبل اذان وضوبگیر تا اذان شد سریع سجاده پهن کن اگه بزاری بعدا سنگین میشه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

اول اینکه بدونید نیت نماز خوندن برای رضای خداست نه آرامش و اینا، اگرچه آرامش هم میاره اما نیست برای فرمان خداست

کم کم شروع کنید 

مثلا به خودتون قول بدید

در هفته دو روز میخونید بعد کم کم اضافه کنید 

همش تلقینهوقتی صدای اذان رو شنیدی همون لحظه پاشو بخون

باورتون نمیشه انگار چسبیدم به زمین موقع اذان

چنان خوابم میگیره و بیحال میشم که نگچ

منمولی من ۲۳ سالمه و تقریباً ۵ ساله نماز نخوندم همش میام بخونم یا تنبلیم میشه یا خجالت میکشم

نه تروخدا برای خجالت نزارش کنار که بد میبینی 

۵ دقیقه قبل اذان وضو بگیرتا اذان دادند شروع کن به خوندناولش به حضور قلب و لذت فکر نکناولش سختهکم کم ...

انگار نمیتونم واقعا 

انگار نمیتونم واقعا

یه قانون ۵ ثانیه داریم زمانی که میاد تو ذهنت تا ۵ ثانیه تصمیم بگیر و بلند شو انجامش بده مثل همین وضو گرفتن و نماز خوندن،مسواک زدن و...

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را