2777
2789
آره داشتم نه هفته ام ولی خیلی مریضم امروز هم تاپیک زدم نگران شدمدرد شکم داشتم با سوزش بعد رابطه درد ...

الان تاپیکتونو خوندم همه اونجا گفتن زیر سه ماه خطرناکه کلا

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان تاپیکتونو خوندم همه اونجا گفتن زیر سه ماه خطرناکه کلا

عزیزم رابطه یجور ریسکه 

ار.ضا شدن باعث انقباض رحمی میشه و طول سرویکس کوتاه میشه بچه میادپایین همون ترشحات واژن باعث نرم شدن و بازشدم دهانه رحم میشه ممکنه تو رابطه با پوزیشن بد به کیسه آب اسیبی برسه خلاصه سعی کن حد الامکان نداشته باشه یا سطحی داشته باشی منی ک بخاطر رعایت نکردن همین موضوع  تواستراحت مطلق و استرس میگذرونم بهت میگم ارزشس رو نداره بیخیال شو شوهرتم یجور دیگه راضی کن

عزیزم رابطه یجور ریسکه ار.ضا شدن باعث انقباض رحمی میشه و طول سرویکس کوتاه میشه بچه میادپایین همون تر ...

مرسی از راهنمایی و توضیحاتت عزیزم

ایشالا نی نیتو سالم بغل بگیری

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
اصلا ریسک‌نکن.من تو حاملگی قبل یبار اونم فقط در حد معاشقه تو ماه دوم بیچاره شدم کلی به خونریزی افتاد ...

منم دقیقا درحد همین معاشقه بود بدون نزدیکی انقباضاتم شروع شد یه هفته بستری شدم مردم و زنده شدم یعنی 

بنظرم تحریک شدن تواین دوران هیچ فرقی با نزدیکی نداره 

آخه میترسم برای بچه خیلیا میگن صرر داره و باعث لکه بینی میشه

گلبرگ من ٥ دي رابطه داشتم تا امروز لكه بيني قهوه ايي دارم يكم نگرانم شيافم فكر كنم خوب نباشه بااينكه دكتر گفته بود سكس آروم عيب نداره بازم برا من اينطوري شد😩

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)