2777
2789
عنوان

بچه ها جوشای سر سفید روی مثانه علتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 30 پست
الان میخواستی شوخی کنی؟هم بی مزه بود هم چندش

حاجی اشتباه گفتم.شرمگاه منظورمه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه مثانتو میبینی چزا من نمیتونم ببینم مثانمو😐😑

اشتباه شددددد. نمیتونمم دوباره تاپیک بزنم. شرمگاه منظورمه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

حاجی اشتباه گفتم.شرمگاه منظورمه

حآجی اون جوش چیزی نیست ساید چیزای چرب یا خیلی شیرین خوردی

یا شیو کردی

یا به لباس زیر حساسیت شده

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

مگه مثانتو میبینی چزا من نمیتونم ببینم مثانمو😐😑

اشتب شد شرمگاه منظورمه

مثانه کجاست😂

حاجی بمولا اشتب شد. شرمگاه منظورمه. دیگه نمیتونمم تاپیک بزنم که انقدر همه نگن مثانه مثانه😐

آنقدر بحث ها رفت به طرف دیدن مثانه و مستانه و... که از اصل خارچ شدید، بالاخره جوش چرکیه یا زیگیل تنا ...

واقعا هم. حالا من یه اشتباهی کردم شما منظورو بگیرید. خودتون میگین نمیشه مثانه رو دید پس منظورم خوده شرمگاه دیگه😐

سعادت هرکسی نیست 😂

اره من لیاقتشو ندارم ☹☹☹

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
حآجی اون جوش چیزی نیست ساید چیزای چرب یا خیلی شیرین خوردییا شیو کردییا به لباس زیر حساسیت شده

شیو کردم. ولی فک میکنم به لباس زیرم حساسیت نشون داده. تچکر از تو عشقم 🫶

اشتب شد شرمگاه منظورمه

عکسای زیگیل رو تو از نت نگاه کن ببین چقدر شبیهشه

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
عکسای زیگیل رو تو از نت نگاه کن ببین چقدر شبیهشه

مرسی. 

شما خودتم که تو حاشیه ای؟ بالاخره جوشه یا زیگیل؟

من اومدم از شما بپرسم دیگه😑خدایا. من اگه میدونستم که مطرحش نمیکردم