2777
2789

هرکس خوند لایکم کنه دعاش کنم انشالله هرمشکلی داره تا اخر امسال حل بشه

نینی سایتیا خدا خیرتون بده هروقت تاپیک زدم ناامیدم نکردین براش فاتحه خوندین مطمعنم بهش میرسه😔 چون هر انسانی یه نفسی داره برای همین میخام همه بخونن چون فکر میکنم نماز قران دعاهایی که خودم براش میخونم نمیرسن شک دارم 😭😭😭

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فرستادمولی کاش بخوابی و خودتو با فکرش انقدر عذاب ندی

من یکساله که زندگیم خراب شده شبا به زور خواب میرم تا وقتی که خابم ببره فکرش تو ذهنمه صبحا هم که بیدار میشم همینکه چشمامو باز میکنم اولین چیزی که میاد تو ذهنم اینکه چه عزیزی رو از دست دادم و پرکشید رفت😔

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
همیشه بخاطرت ناراحتم از خدا برا شادی روح نامزدت و آرامش دل تو میخوام

😭😭😭یه خواهرزاده دارم که نامزدم عاشقش بود همیشه میگفت دلم میخاد خدا یه بچه بهم مثلش بده امروز با من اومد سرخاکش عکسشو بوسید میگفت دلم براش تنگ شده اینقدر گریه کردم که حد نداره😔😔😔

همیشه تو ذهنمی خدا بهت آرامش بده چقدر بهت سخت میگذره عزیزم لطفا به مشاوره مراجعه کن که یوقت دچار افس ...

مشاوره همه چی رفتم اخرش میرسی به اینکه خودت باید تلاش کنی .ولی من افسرده پوچ ناامید دلمرده همه چی شدم 

فرستادم 

ولی با اذیت کردن خودت اونم اذیت میشه عزیزدلم می‌دونم کلی سخته..ولی اینطوری روح اونم عذاب میبینه آروم باش قرآن بخون🥲

مگه میشه دخترگلی مثل شما دعاهاش قبول نشه سعی کن نذر بدی حتی شده چندتا لقمه به بچه های کار حال خودتم کلی خوب میشه برای آرامشت دعا میکنم همیشه تایپکتت میبینم کلی ناراحت میشم انشاالله زودتر به آرامش برسی خواهری♥️

فرستادم ولی با اذیت کردن خودت اونم اذیت میشه عزیزدلم می‌دونم کلی سخته..ولی اینطوری روح اونم عذاب میب ...

ممنون عزیزم همیشه تو مسجدا یا خانواده های فقیر نذر میدم به نیت نامزدم ولی این غصه هیچوقت از دل من نمیره تا وقتی که بمیرم باز ببینمش .نمیدونم حکمتش چی بود که اینجوری شد الان یکسال هرشب باید با کلی غصه و گریه بخابم اینم نشد زندگی

مشاوره همه چی رفتم اخرش میرسی به اینکه خودت باید تلاش کنی .ولی من افسرده پوچ ناامید دلمرده همه چی شد ...

وای نگو تورو خدا دختر روح مرحوم آزرده میشه مطمئنم شما هم براش بسیار باارزش بودی اینجوری ناراحتش میکنی که