2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی وحشیه موهامو کند در نمیاد دیگ❓😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 38 پست
۳۷ خرس گندس از من خیلی بزرگتره خاک تو سرش بعدم اون شروع کرد اول زد

ای وای فکر کردم بچه اس !!!!!

سعی کن اصلا بحث نکنی هم بزرگتره هم اینجوری حرمت ها از بین میره 

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یادمه وقتی نوجوون بودم خاهرم مثل الان تو خیلی موهاش،رادوست داشت یه روز بمن قیچی دادگفت چندسانت ازموهام کوتاه کن من زیادترازچیزی،که گفته بود کوتاه کردم.خاهرم هم قیچی،رابرداشت وگذاشت دنبالم باورکن موهای بلندمرا گرفت نصفه نیمه قیچی کردچون درحال فرار بودم.همه گفتن ناراحت نباش موهات درمیا.منم کلی بحث کردم باهاش،ولی خاهرم خیلی حریف بود یعنی بقولی شر.چندماه بعدموهای هردومون بلندشده بود.الان دوتامون زنهای بالای چهل هستیم ومیخندیم به آنروز.خیلی هم باهم خوب وصمیمی،و وابسته به هم هستیم

دقیقا منم یبار تو مجردی چنگ انداختم تو صورت خواهرم بیچاره خیلی گناه داشت یبارم با اتو داغ حمله کردم ...

ولی اول اون شروع کرد منم مجبور شدم از خودم دفاع کنم 

من خودم تو عصبانی ترین حالت ممکن فقط داد میزنم اصن حمله نمیکنم 

این کاربری برای من و دوستم❤

منم خواهرم تقریبا ده سال ازم کوچیکتره .من اونموقع مثلا ۲۵ بودم .اون ۱۵ بود .اینجوری خیلی بده حرمت ها از بین میره . تازگی ها دیگه سعی میکنم دهن به دهنش نزارم .چون خواهرم اصلا حرمت کوچیکتر و بزرگتر سرش نمیشه.و ادبش صفره .

جرات نمیکنی به شوخی دست بهش بزنی مث سلیطه ها میچسبه بهت🥲😅