2777
2789
عنوان

سه ماهه پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 27 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عوارض اینا نداری از پریود نشدن؟

چی مثلا؟ن

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
مثلا میگن زانو درد میاره موها میریزه هیچی علائمی نشون نداده؟ تنبلی تخمدان نداری مگه

ن ندارم اینارو خداروشکر

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
من نمیخامش پولامو جمع میکنم برم برش دارن دیگه نشم

چن سالته عزیزم

اخه این حرفا و این تفکرات چیه

ی هفته قبل پریودی تا وقتی تموم میشه خیلی چیزارو رعایت کن مثلا سردی نخور ترشیجات غذاهایی مثه عدسی عدس پلو نخور

گرمیجات بخور ک پریودی دردناکی نداشته باشی 

کارایی ک خودم رعایت نکردم تو عمرم😅

چن سالته عزیزماخه این حرفا و این تفکرات چیهی هفته قبل پریودی تا وقتی تموم میشه خیلی چیزارو رعایت کن ...

19

نه ببین درد ندارم 

ی هفته با نوار بهداشتی اذیت میشم خون ازم میچکه احساس کثیفی میکنم اصن بهش عادت نکردم از بچگی اخه چرا ما اینجوری خلق شدیم🤦‍♀️🤦‍♀️

پس اصلاح سبک هم کنارش انجام بده

اینکه هرروز باید پیاده روی کنم تنبلی میکنم

19نه ببین درد ندارم ی هفته با نوار بهداشتی اذیت میشم خون ازم میچکه احساس کثیفی میکنم اصن بهش عادت نک ...

وای منم همینم 😩😩درکنار درد و ی هفته افسردگی  

تابستونا ک ی عذاب واقعیه 

بعد من کلا چندین ساله عادت به پوشیدن لباس زیر ندارم دیگه فکرشو کن چقد سخت تحمل میکنم ولی چاره چیه بقول خودت خلقتمون اینه باید منطقی باشیم و باهاش کنار بیایم