سلام عزیزم مراحمی
ارشد حقوق خصوصی دانشگاه علم و فرهنگ خوندم رتبم ۴۰۰ بود البته بگم من تو انتخاب رشته ارشد پردیس ها رو نزدم واقعیت (چون شهریش خیلی گرون میشد برای من اگر شما میتونی برو مدرکش بهتره) و شهرستان هم نزدم (خانواده دوست نداشت واقعیت ولی این علم و فرهنگ تو سایت دکتر شیروی دیدم خیلی ازش تعریف کرده خود دکتر میگه از دولتی شهرستان ها و علوم تحقیقات بالاتره رتبه علمیش)
من ۹۹ فارغ التحصیل شدم کارشناسی همون سال فقط متن قانون خوندم شرکت کردم رتبم شد ۶۰۰ سال دوم کتاب آزمونی خوندم شد ۱۰۰۰ و خورده ای واقعیت دولتی تهران میخواستم ولی سال سوم ناامید بودم رفتم کتابخونه ولی نمیخوندم رتبم شد ۴۰۰ و گفتم دیگه ولش کن همینو میرم (ورودی ۱۴۰۱ شدم)
نه متون حقوقی رو سر آزمون وقت نکردم و زیر ۲۰ درصد زدم
آزمون وکالت دادم امسال قبول نشدم سال قبلش ۹۹ و ۱۴۰۰ شرکت نکردم این یکی دو سالم درگیر درس بودم امسالم پایان نامه نذاشت واقعیت بخونم نخونده رفتم
استخدامم نبودم تو دادسرا سال ۹۵ تا ۹۸ اونجا بودم من جزو نیروهای شورای حل اختلاف محسوب میشدم که تو دادسرا تو قسمت دادستانی مشغول به کار بودم در واقع حقوقش کارآموزی و قراردادی بود ولی با کارمندا فرقی نداشتم صبح سر ساعت میرفتم میز داشتم و ابهت و شخصیتی داشتم خلاصه 😂😂 چند تا از دوستای دانشگاهمم خودم معرف شدم بردم اونجا سرکار بعد سال ۹۸ شهید رئیسی اومد تو قوه قضاییه شروع کرد این شورای حل اختلافیا و نیروهای شهرداری رو گفت برن ارگان خودشون منم قبل از اینکه کسی بفهمه تو دادستانی بودم زودتر فهمیدم استعفا دادم
برای کارشناس حقوقی پلیس راهور هم رفتم تعویض پلاک اونجا نامه داد بهم رفتم پلیس راهور تهران یه ساختمان بود رفتیم کلی سوال پرسیدن و فلان بعدش حکمم اومد رفتم اونجا مشغول شدم پای سند سبز رو مهر میکردم یه غرفه دادن یه حسابدار و یه کارمند زیر دستت میذارن هر چند تا سند سبز بیشتر بزنی بیشتر پول در میاری حقوقش خوبه و اون دو تا کارمند رو هم خودت حقوق میدی ولی من به دو دلیل نرفتم ۱. دور بود از خونمون ۲. ۶ صبح باید بری تا هر ساعتی که بگن یعنی ممکنه مثلا نزدیکای عید تا ۶ نگهت دارن در حالت عادی تا ۳ و نیم بود و تایمش زیاد بود ۳. اونجا اسامی رو پشت بلندگو میگفتن که بره پلاکشو بگیره و من میگرن دارم سردرد میگرفتم واقعیت و نتونستم اومدم بیرون
موفق باشی 💐
شغل حقوقی زیاده تو ثبت احوال، توی اداره مالیات، خیلی از اداره ها میتونی بری درخواست کارآموزی بدی
و اینکه نماینده حقوقی ادارات نامربوط هم میتونی بری مثلا اداره آب شهرتون برو نماینده حقوقیشو پیدا کن ببین کارآموز میگیره یا نه
و البته اینم بدون تو اداره ها نسبت به بازار آزاد حقوق خیلی کمتر میدن و مثلا تو دادسرا اگر من میموندم استخدام شورای حل اختلاف میشدم که خب به نظرم باید بذاری آخرین گزینه چون حقوق آنچنانی نداره شهرداری هم میگیره همونطوری از طریق شهرداری بری دادسرا کار کنی ولی حقوق وزارت کاریه یعنی با یه کارمند دادسرا برابر حقوق نمیگیری حتی از حقوق کارمندان شهرداری هم خیلی خیلی کمتره و پیمانی و قراردادی باقی میمونی و کارمند دادسرا نمیشی مگر آزمونشو قبول بشی حتی کارمند شهرداری هم نمیشی دیگه امیدوارم متوجه شده باشی