2777
2789
عنوان

مرد خودشیفته چه علائمی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 41 پست
عزیزم من پرستاری خوندم یکی از اختلالات شخصیت، اختلال شخصیت خودشیفته هست که خیلی بده و اصلا نباید باه ...

اگه ویژگی تمسخر و مسخره کردنو طرف نداشته باشه اما ویژگی های دیگه که گفتی داشته باشه بازم میشه گفت خود شیفته؟

عزیزم مردی داریم که خودشیفته نباشه؟ 😂🥀الان ترنده هر کسی خودشیفته باشه میگن برای خودش ارزش قائله 🚶 ...

نه همشون یه درصدی دارن متاسفانه😂😂 ولی اختلاش منظورم هس

نسبت به خیلی چیزا مطمئن نیستم، فقط مطمئنم خدا کسی رو که همه چیو رها کرده و اومده طرفش ، تنها نمیذاره🥰 خدا تلخی انتظار کشیدنت رو میدونه، ولی تو هم بدون همین خدا در جواب صبرهات درهایی رو برات باز میکنه که هیچ کس قادر به بستنش نیست💗🍭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ویژگی تمسخر و مسخره کردنو طرف نداشته باشه اما ویژگی های دیگه که گفتی داشته باشه بازم میشه گفت خو ...

اره 

خیلی بده تا باهاشون در ارتباط نباشی نمیفهمی مخصوصا بری زیر یه سقف بیچارت میکنن بعدم الکی تز روشن فکری میدن ما خوبیم اعتماد به نفس داریم در صورتی که اعتماد به نفس واقعی و درست اینجوری نیست 

من فکر میکنم همیشه که بابام خودشیفته بود. با تمام تصمیمات من مخالف بود. یه بار یادم نمیاد در موردی پشتم وایسه و حمایت کنه از همه چی ایراد میگرفت. از ظاهرت از طرز تفکرت از مدل مو از رنگ ناخن از ارایش از مدل حرف زدن خودش بدترین حرفا رو به بقیه میگفت ولی کوچکترین چیزی بهش برمیخورد. هر وقتم بهش اعتراض میکردی میگفت شماها منظور من رو اشتباه میفهمید. همه کاری برای خودش اوکی بود ولی بقیه حق کاری رو نداشتن و میگفت خودتونو با من مقایسه نکنید من فرق دارم  کلا خیلی داغون میکنن ادمو همیشه بهشون بدهکاری عزت نفس ادمو میگیرن

اره خیلی بده تا باهاشون در ارتباط نباشی نمیفهمی مخصوصا بری زیر یه سقف بیچارت میکنن بعدم الکی تز روشن ...

اها من اعتماد به نفسو با خودشیفتگی اشتباه گرفتم خودشیفتگی مزخرفه 

وای دقیقا اینجوره. یه جواب پیام یا تلفنش ندی فک میکنه از سر بی توجهی بوده ناراحت میشه. خیلی توقع تحس ...

خب ادم در طولانی مدت داغون میشه در رابطه با همچین ادمی همش باید مواظب باشی چیزی بهش برنخوره

خودشیفته انسان نیستشیطانه

چرا چطور مگه

نسبت به خیلی چیزا مطمئن نیستم، فقط مطمئنم خدا کسی رو که همه چیو رها کرده و اومده طرفش ، تنها نمیذاره🥰 خدا تلخی انتظار کشیدنت رو میدونه، ولی تو هم بدون همین خدا در جواب صبرهات درهایی رو برات باز میکنه که هیچ کس قادر به بستنش نیست💗🍭
درسته اما اگر بتونی باهاش ارطبات بگیری خیلی خوبه

فقط یکی که خیلی دلسوز م مهربونه و دچار عزت نفس خیلی پایین و ایثار افراطی هست میتونه .. اونم نابود هست نابودتر میشه تو زندگی باهاش.. چون همش باید هرچی اون خواس بگه چشم

عزیزم من پرستاری خوندم یکی از اختلالات شخصیت، اختلال شخصیت خودشیفته هست که خیلی بده و اصلا نباید باه ...

سلام عزیزم. مگه تو رشته پرستاری راجع به اختلالات شخصیتی هم میخونید؟

حالا نه اینکه مدام اینجوری باشه اما رفتار با زیر دستاش خیلی تحقیر آمیز بود .حتی یکیشون رو گریه کرد با اینکه مردی بود. 

همشم دوست داش ازش تعریف کنیم و توجه کنیم بهش. اگه پیام یا تماسش جواب نمیدادم ناراحت میشد فک میورد از سر بی توجهیه.  میگف دلم میخواد همسرم فقط بهم بگه چشم اونوقت من همه کاری براش میکنم. 

عدرخواهی میکرد اما حس پشیمونی ازش دریافت نمیکردی . سرسنگین و سرد میشد. دم دمی مزاج بود خیلی گرم بود بعد با کوچکترین چیزی سرررد مثل یخ

اره خیلی بده تا باهاشون در ارتباط نباشی نمیفهمی مخصوصا بری زیر یه سقف بیچارت میکنن بعدم الکی تز روشن ...

شما رفتی با یکیشون زیر سقف😢؟

تو زندگی مشترک چرا میگی بدتره؟

چه فرقی با اعتماد به نفس داره

خب ادم در طولانی مدت داغون میشه در رابطه با همچین ادمی همش باید مواظب باشی چیزی بهش برنخوره

اره واقعا شکر خدا که طول کشید یه مقدار ، خودشو نشون داد.. بیچاره اونی بدون بررسی باهاش ازدواج کرده🫠

چون تو یکی دوماه اولی ارتباط باهاش ، حس میکنی یه پادشاه اومده سراعت که خیلی مدبر و مسیولبت پذیره از پس همه چی هم برمیاد و میشه بهش تکیه کنی. از همه لحاظم بهت توجه و محبت میکنه تامینت میکنه

شوهرم من یه خودشیفته به تمام معناس تازه اصلنم بوسم نمیکنه

عزیزم 🥲🥲 میتونم درک کنم چقد زجر اوره. چجوریه رفتاراش؟  

عزیزم 🥲🥲 میتونم درک کنم چقد زجر اوره. چجوریه رفتاراش؟

یه کاری میکنه همش میگه من این کارو میکنم کی اینکارارو انجام میده اخه میرهجلو اینه میگه من چقد حیف شدم باتو خیلی ازت سرترم یا رفتارایی که مثلا میخادادمو تخریب کنه البته الان به پشمم نیس

سلام عزیزم. مگه تو رشته پرستاری راجع به اختلالات شخصیتی هم میخونید؟حالا نه اینکه مدام اینجوری باشه ا ...

سلام عزيزم 

اره تو پرستاري ميخونيم چند واحد روان پرستاري داريم با بيماري هاي روان آشنا ميشيم شايد در اينده بيمارستان روان كار كنيم 

عزيزم اين آقا كلا مشكل داره بيخيالش شو