2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اعتماد به نفست کمه

منم قبلا اینطوری بودم الان بهتر شدم 🤲🤲🤲

خودتو بیشتر دوست داشته باش به دیگران محل نده بچسب به خودتو زندگیت 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

نه اصلا 

از بچگی همین طور بودم

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نه خانم من مقایسه نمیکنم کار درستی نیست چون یه مقایسه ی کاملا نا برابره

الان مثلا من خودمو با یه آدم پولدار مقایسه کنم

خب معلومه روحیم خورد میشه

خودتون رو با خودتون مقایسه کنید

آره ولی در نهایت خودمو برتر میبینم

نه لزوما از لحاظ ظاهری

از لحاظ رفتاری و طرز فکر از خیلی از هم نسلیام‌ بهترم

آدم خودشیفته ایی نیستم

تعریف های بقیه هم اینو میگه‌

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اعتماد به نفست کمهمنم قبلا اینطوری بودم الان بهتر شدم 🤲🤲🤲خودتو بیشتر دوست داشته باش به دیگران محل ...

خودم رو دوست دارم خیلی اما میگم فایده نداره مثلا دلم میخاد جای دخترای آزاد باشم

بله خیلی مقایسه میکنم و همش گریه و ناراحتم 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

من خودمو با دوستام و دختر خاله ها و دختر داییام مقایسه میکنم 

از بعضیاشون بهترم از بعضیاشون بدترم ولی اونا ماشاالله چقدر قشنگ خدا براشون ساخته و نگاه ب زندگیشون کرده 

ناراحتم از اینکه پ کی نوبت من میشه خدا نگاه م کنه؟؟؟؟

اصلا نوبتم میشه؟؟؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟