مگه میشه استادای و هیئت علمی دانشگاه های دولتی هم رزومه شون بهتره و هم معتبرترنالبته خب کسی که پول م ...
خدا شفات بده😂
کاش قبل اینکه دهن باز کنی بری یکم سرچ کنی و اطلاعاتتو ببری بالا
دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدا تو رو شفا بده که اینقدر کوته فکری که فکر میکنی هر جا پول بدین بابتش بهتره بیا برو سرچ کن مدل نم ...
چی میگی من کِی گفتم ازاد بهتره اول چشاتو باز کن ببین چی نوشتم بعد بیا قورت بده ادمو.گفتم واسه دانشگاهای خارج موقع مهاجرت زیاد تفاوتی نداره.بعدشم دانشجوی خوب و بد همه جا هست من ازاد تهران میخونم همینجا کم دانشجوهایی ک تیزهوشان بودن و الانم شاگرد اول ان نیستن خود منم تیزهوشان بودم و الانم همه تلاشمو میکنم با معدل خوب فارغ شم و اپلای کنم
دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑 وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون
خدا تو رو شفا بده که اینقدر کوته فکری که فکر میکنی هر جا پول بدین بابتش بهتره بیا برو سرچ کن مدل نم ...
به قید ها توجه شود