2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه چند روزه تب داره و تنفسی تند تند هست و سرفه هم داره حتما ببرش دکتر از قفسه سینه عکس بگیر خدای نک ...

از دیروز تب داره ک روزا کلا دنبال بازیگوشی هاش هست و گلایه نداره

از خواب بیدار شدنی از گلو درد گریه کرد و یکم استفراغ خلطی بالا آورد

الانم دمای بدنش شد ۳۷.۴ و باز داره بازی میکنه

♥️ALLAH♥️
وای دختر منم تب داره دکتر بهش نه امپول نوشت نه سرم فقط شیاف داده خب وقتی جواب نمیده من چیکارکنم نصف ...

خدا نکنه عزیزم

اما کنترل بکنید و خیلی حواستون باشه به دمای بدنش

♥️ALLAH♥️

۳۷.۴ تب نیست ولی مراقب باش . عفونت ریه خیلی شایع شده که به دنبال یه سرماخوردگی ساده اتفاق میوفته. پس. من ۱۱ روز بیمارستان بستری شد . چند روزی تب داشت که دکتر گفت دورش رو بگذرونه . بعد چند روز تب قطع شد ولی دو یه روز بعد بدون هیچ تبی بستری شد بیمارستان . موقع  خواب کمی سرفه میکرد.  تند تند نفس می‌کشید.  

۳۷.۴ تب نیست ولی مراقب باش . عفونت ریه خیلی شایع شده که به دنبال یه سرماخوردگی ساده اتفاق میوفته. پس ...

خدا سلامتی بده و پسرتون حفظ بکنه

ممنون ک گفتید بله چشم

♥️ALLAH♥️