2777
2789
عنوان

رابطم همش شده ابراز علاقه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 59 پست
خب عزیزم مشکلت چیه پس:/

دلم میخواد خودش بگه 

ی بار اوم شروع کنه ی تعریف ن همش من بپرسم تا بگه 

اگه بپرسم همشو میگه اما اگه نپرسم جز ابراز  علاقه هیچ کاری نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای میفهممت

روزی ۱۵۰ هزار بار میگه دوست دارم 😬

اصلا بلد نیس ی چیزیو از دلم در بیاره مثلا اگه ازش ناراحت بشم اون از خودش متنفر میشه و ناراحت تر از من میشه 😬

با خودش درمیون گذاشتیاینو؟

یا میگه اگه چیز جالبی بشه میگم ک هیچی براش جالب نیس جز شق القمر فکر کنم😂 یا میگه باشه و نمیگه یا ی روز میگه و بعدش بار نمیگه 

روزی ۱۵۰ هزار بار میگه دوست دارم 😬اصلا بلد نیس ی چیزیو از دلم در بیاره مثلا اگه ازش ناراحت بشم اون ...

اره اره دقیقا برا من بعد هر پیامش یه ایموجی قلب میذاره هر حرفی بزنه ولی بلده از دلم دربیاره ولی چند بار میپرسه بخشیدی بخشیدی ادم یجوری میشه اه

اره اره دقیقا برا من بعد هر پیامش یه ایموجی قلب میذاره هر حرفی بزنه ولی بلده از دلم دربیاره ولی چند ...

مثلا امروز یچی گفت من چس شدم گفت ناراحتی گفتم اره گفت ببخشیید و فعلا بعد رفت😂😬

الان مطمئنم زمین و زمان تو سرش یکیه و از خودش و دنییا متنفره اما اصلا بلد نیس چیزیو از دلم در بیاره 

مثلا امروز یچی گفت من چس شدم گفت ناراحتی گفتم اره گفت ببخشیید و فعلا بعد رفت😂😬الان مطمئنم زمین و ز ...

هوووف دلم میخاد رفاقتی باشیم ینی بگیم بخندیم  تعریف کنیم یه تایم خاصی ابراز علاقه باشه که لذت بخش بشه

اره افسرده اس خیلیم افسرده اس ی ادم ب شدت وابسته و نا امیده

چه بد. 

تشویقش کن بره روانپزشک تواین شرایط استاک نکنه.... 

یکی مثل پارتنرشما ازش میخوان از روزمرگیاش بگه اما نمیگه

یکیم مثل من که ور و بریام اینطورین که خسته میشن بس از روزمرگیامم میگم

مثلا امروز یچی گفت من چس شدم گفت ناراحتی گفتم اره گفت ببخشیید و فعلا بعد رفت😂😬الان مطمئنم زمین و ز ...

هوووف دلم میخاد رفاقتی باشیم ینی بگیم بخندیم  تعریف کنیم یه تایم خاصی ابراز علاقه باشه که لذت بخش بشه

چه بد. تشویقش کن بره روانپزشک تواین شرایط استاک نکنه.... یکی مثل پارتنرشما ازش میخوان از روزمرگیاش ب ...

خداروشکر الان خیلی بهتره خیلی سعی دارم کمکش کنم لااقل وقتی نمیره دکتر اما خب من ن علمشو دارم ن چیزز