2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

63 بازدید | 11 پست

بتا چند سالگی مثلا با اقایون که مثلا حالا بخاطر محبت بوده بغل یا بوس میکردن اوکی بودید ؟

مثلا یکی میدید میگفت چه بچه خوشگلی حالا یه بوس روی سر یا گونه اینا 

خواهرم رو بچش که دختره حساسه میگه خوشم نمیاد مردهای غیر بابا و داداش و عمو و ایناکسی بچمو ببوسه یا بغل کنه  

اینطوری براتون بوده تو بچگی ؟ معذب بودید یا نه ؟

اجازه میدید با دختر خودتون کسی اینطوری رفتار کنه یا خوشتون نمیاد؟

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

به نظر من اشکالی نداره هرکی بخواد بچمو بوس کنه یا بغل بگیره بزار بکنه

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظر من اشکالی نداره هرکی بخواد بچمو بوس کنه یا بغل بگیره بزار بکنه

عزیزم دخترتون چند سالشه ؟ 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

من کلا اخمو بودم نمیذاشتم از دو سه سالگی بوسم کنن دوستای پدرم 😅

ولی عمو و دایی هام و عمو دایی های پدر مادرم هنوز روبوسی میکنم

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بستگی داره طرف مقابل حتی محارم آدم چه نوع شخصیتی داشته باشن یه موقع طرف محارم آدمه ولی متأسفانه بیما ...

دقیقا خیلی به اینا بستگی داره . 

ادمای دورمون همه خیلی خوبن  اما خب خواهرم حساسه 

من کلا اخمو بودم نمیذاشتم از دو سه سالگی بوسم کنن دوستای پدرم 😅ولی عمو و دایی هام و عمو دایی های پد ...

عزیزم 🤎 با فامیل هم حتی اوکی نبودید؟

دقیقا خیلی به اینا بستگی داره . ادمای دورمون همه خیلی خوبن اما خب خواهرم حساسه

خودش رو آسیبی ندیده که این قدر حساس شده؟؟؟متاسفانه حق داره تا حدودی این قدر که آسیب دختر بچه ها از محارمشون زیاد شده ...

خودش رو آسیبی ندیده که این قدر حساس شده؟؟؟متاسفانه حق داره تا حدودی این قدر که آسیب دختر بچه ها از م ...

نه اما خب تو بچگی اصلا کلا بغل کسی نمیرفت بخاطر همینه فکر کنم 

اره واقعا خیلی زیاد شده اما خب خواهرم رو محارم حساس نیست . شما خودتون با این مسئله مشکلی ندارید در کل؟ 

نه اما خب تو بچگی اصلا کلا بغل کسی نمیرفت بخاطر همینه فکر کنم اره واقعا خیلی زیاد شده اما خب خواهرم ...

نه .... ولی خوب من خودم خواهر زادم وقتی دوسالش بود کامل نقاط حساس بدنش و تا چه قدر دیگران اجازه ابراز احساسات بهش دارن شروع کردم به یاد دادن .... وخود بچه وقتی راحت نبود ابراز میکرد

عزیزم 🤎 با فامیل هم حتی اوکی نبودید؟

با عمو هام مخصوصا یکیشون خیلی اوکی بودم اما با بقیه نه زیاد

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بنظرم خواهرتون حق داره

منم اگر دختر داشتم رو این قضیه حساس بودم فقط فامیل درجه یک و دوستای خیلی صمیمی همسرم اجازه اینکارو میدادم

اما درکل واسه اینکه بقیه رو حساس نکنه بهتره ب دخترش آموزش بده ک بغل کسی نره اینجوری بهتره