2777
2789

من از خودم تعریف نمی کنم ولی از نظر که بگی از شوهرم و خانواده‌اش بالا ترم خواهر مادر شوهرم خیاطی می کنن مزدی‌ سوزن دوری می کنن شوهرم به من میگن بکن گفتم نمیتونم خیاطی کنم علاقه ای به خیاطی ندارم تو خونت هم بیام خیاطی نمی کنم من تلاشم رو می کنم برات بهترین زن باشم خلاصه دعوا مون بالا گرفت که تو چرا خیاطی نمی کنی و فلانن‌.... چند روزه با من دعوا داره تا اینکه گفت تو از مادر خواهر من مگه بالا تری که اونا می کنن تو نمی کنی گفت تو خیلیییییی پاینی‌‌ تو خاک پای خواهر مادرمی 

گفت ک تو به درد من نخوری چیکارت کنم 

من از دیروزه جوابشو ندادم  اگه شما جای من بودین چی بار این موجود روانی می کردین 

این بشر می خواد اعتماد به نفس منو خراب کنه می خواد کاری کنه هر چی گفت بگم چشم قربان 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی زنی میخاد که درآمد داشته باشه؟

اره

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
😑جرز لای شکاف دیوارمی میگفتی

اینقدر اعصابم خورده

بگو چرا باید خیاطی کنم دوست ندارم دیگه عجب نفهمی هستی

میگم بهش مگه می فهمه

اگر عروسی نکردین.... تمومش کن

نه عقدم فعلا شرایطم خوب نیس نمیتونم یه مشکلات خانواده گی‌ پیش اومده که اصلا نمیتونم

نه عقدم فعلا شرایطم خوب نیس نمیتونم یه مشکلات خانواده گی‌ پیش اومده که اصلا نمیتونم

پس بدون لجبازی باید کاری کنی نظرش عوض بشه 

این آقا میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه

حتی شده الکی بگو باشه میرم یاد میگیرم با بغض 😅

یجوری با مظلومیت و اینا نظرش عوض کن

احتمالا خواهر مادرش حرف یادش میدن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

مرد این مدلی رو، همش بگو باشه و چشم اینا... کار خودتو بکن

فقط میخواد رو حرفش حرف نزنی، همین 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)