2777
2789
امروز رفته سویت گرفته ماهی ۱۲ م باید پول سویت بده فقط اون خانواده هم رو بهش ندادن

خواهر منم جدا شده ...با اینکه طفلک خانواده پدری درست درمونی هم نداریم...برگشته همون جا انباری رو تمیز کرده موندن اونجا.....دور از جونش دور از جونش بعضی وقت ها فکر میکنم چجور تو اون سگ دونی سر می‌کنه....سر کارم که صبح میره عصر تشنه و گرینه و خسته میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی من حس میکنم ازم سوءاستفاده کردن حس بدی دارم آخرم طلبکارشدن

چرا طلبکار شدن کیا طلبکار شدن میزدی دهنشون آدم بشن والله این دیگه آخرشه اخه ک چی بری خونه ی پسر خاله ات بمونی هیچی دیگه

خواهر منم جدا شده ...با اینکه طفلک خانواده پدری درست درمونی هم نداریم...برگشته همون جا انباری رو تمی ...

ابن عیاش وتن پروره کار نمیکنه من تو اون تاپیک نگفتم دختره افغان بود من ایرانیم شوهرم افغانی خانوادش پخش وپلان تو کشورای دیگه فامیلم کسی گردنش نمی‌گرفت توقع داشتن من نگهش کنم منم بهم زور آمد اخلاق وفرهنگشم یجوری بود

چرا طلبکار شدن کیا طلبکار شدن میزدی دهنشون آدم بشن والله این دیگه آخرشه اخه ک چی بری خونه ی پسر خاله ...

خاهرش جاریم میشه زنگ زدن بشوهرم ک فلانی ازت توقع نداشتیم میخواستن عذاب وجدان بدن ک من کوتاه نیومدم

خاهرش جاریم میشه زنگ زدن بشوهرم ک فلانی ازت توقع نداشتیم میخواستن عذاب وجدان بدن ک من کوتاه نیومدم

میگفتی عزیزم ببر نگه دار وظیفه ی توه ک خواهرشی نگه اش داری ن پسر خاله اش و زززززننننننن پسر خاله اش این زن پسر خاله رو هم ی جوری با غیظ میگفتی هشت قرونیش بیفته

فیک بود اون

یا حسین 😱😱

مریضن بخدا 

یه کاربر هست مطمئنم تاپیکاش فیکه ولی مدرکی ندارم اون تاپیک که تابلو کرده بود رو پاک کرد هر از گاهی میاد تاپیک پربازدید میزنه مردم رو سر کار می‌زاره