2777
2789
عنوان

بیاین از رفتارهای خانواده شوهرم تو شب یلدا بگم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 3608 بازدید | 151 پست
اینم نمیشه واقعاادم نیاز داره به رفت و امد.بچه ی ادمم یاد میگیره اینجوری بار میاد از جمع فراریاصلا خ ...

من نیاز ندارم بچمم هرجا من برم میاد و اصرار نمیکنه که بریم خونه فامیل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

(مهمانی ها خوبه خلوت باشه هر بچه ای را جدا دعوت کنند) اینقدر بدم میاد بعضی ها زرنگی می‌کنند ظرف نمی‌ ...

باید صداشون بزنی بگی بیا کمک 

چرا همه خوردن یکی وایسه پای سینک شستن ! 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
جالب اینه جاریم بچه نداره ولی میچسبه زمین

اون زیادی بیشعوره😁😁 مال ما لااقل ی بچه رو پا میزاره تکون میده  😂

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
وقتس انقدر پرروو هستن شما هم تعارف رو بذار کنار بگو فلانی جان میای کمک من یکم کمرم درد میکنه یا چند ...

آره اشتباه کردم.انقد حس بدی داشتم.مگه ما کارگرشون بودیم؟

جاری بزرگه بپزه.کوچیکا بشورن،دخترا و پسرا بشینن بخورن؟

چطور؟!

خواهرم مظلوم نباش وقتی همه خوردن چرا فقط شما بشوری صدا کن بیان کمک

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من نیاز ندارم بچمم هرجا من برم میاد و اصرار نمیکنه که بریم خونه فامیل

اخه دیگه خاله عمه عمو دایی نزدیکن بچه اینارم نبینه تو اینده خیلی ضربه میخوره به نظرم.با توجه به اینکه همه ام الان یا تک فرزندن یا نهایت دوتا.با اینام ادم در ارتباط نباشه همیشه باید تنها باشه

جاریه منم مثل سنگ میشینه همیشههههیا من یا خواهرشوهرم میشوریمادم خیلی کفری میشهجاریت بچشو از دسشویی د ...

ظرف تموم شده بود

فقط گفت تا من بیام همشو شستی؟

گفتم‌آره

تو دلم گفتم خریت کردم